-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
WolfheartGR #647 üzenetére
Már bánom hogy megvettem!
A vaterán vettem ezért cserélni nem, pontosabban csak másik TRUST GXT 33 egére tudtam volna amire rá kellett volna még fizetnem 8000 forintot de nem ér annyit az egész. Ennyiért már jobb egeret lehet venni!
Az eladó egyébként korrekt volt mert kicserélte de sajna ez tényleg egy sz.r típus.
Szerdán beviszem a szervizes barátomnak hátha tud kezdeni ezzel a programokkal valamit( remélem lesz rá ideje).
OZONE 3K-ban gondolkodok....szerinted? -
WolfheartGR
őstag
Itt egy videó, ebből kb minden kivehető.
~4:17-nél van egy olyan progi, hogy mouserate. Ezt elindítod. Ezután megjelenik egy kis ablak mint a vidin és írni fogja a frekijét az egérnek, ha a négyzeten belül mozgatod. De ha megnézed a vidit szerintem egyértelmű lesz. Ha nem akkor meglátjuk tudok e segíteni.Bár meg lennék lepődve, ha nem az alap 125Hz-en frissítene.
-
zsoika
addikt
válasz
WolfheartGR #647 üzenetére
Köszi, de nem tudom hogy kell visszavenni.
Az általad linkelt hsz alján van egy link ahol egy programcsomagot lehet letölteni.
Tudnál a programok telepítésében és a használatában segíteni?
Ha nem tudsz vagy nem akarsz azt is megértem így is sokat segítettél ezzel a programmal.
Köszi -
GeryPc
senior tag
Nem tudom mennyire vág a témába de lenne egy ilyen egerem trust 16343 wireless,a görgő miatt szeretném szétszedni de sehogy nem tudom,már találtam benne elrejtve egy csavart az usb infra helyén azt kiszedtem de meg sem mukkan így sem,vki nem találkozott már ezzel az egérrel és esetleg sikerült is neki szétszedni?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Mythsardan #637 üzenetére
Amennyiben egeret akarsz vásárolni legközelebb ebben a topikban kérdezni miután elolvastad az első hsz-t.
Itt ha megkérdezted volna megtudod, hogy a legalja a Trust és a Gigabyte. -
LinTh
csendes tag
Üdv!
A gépemen kb. 4-5 hónapja jelentkezett 1 olyan probléma, hogy mikor hirtelen elrántom az egeret vtrack x7 egérnél fel-le akkor a kurzor elindul, majd a képernyő felénél megáll, vagy kicsit szakadozik tovább és pár cm-el arrébb áll le. Gigabyte gm 6800-nál pedig oldalra csinálja ugyanezt.
Nos a vtrack egeret 1 éve használom eleinte nem volt vele semmi baja, a gm-et pedig mikor megvettem már akkor is ezt csinálta (2 hónapja).
Más gépeken teszteltem az egereket ott nem adta a problémát (igaz azokon nem is volt mousefix, mint az enyémen de ahogy néztem mousefix nélkül is jelen van ez a probléma). 1 Hete lett újratelepítve, de az sem használt.
Ha valaki megoldást találna a problémámra azt megköszönném. -
zsoika
addikt
válasz
Mythsardan #637 üzenetére
Szívesen, bár csak ne kellett volna segítenem!
Remélem megoldódik a problémád.
Én a kérdésemre nem kaptam választ, gondolom mert gyári hibás.
Nem találtam rá más megoldást visszaküldtem most várom a csereegeret. -
zsoika
addikt
válasz
Mythsardan #635 üzenetére
Szia!
Úgy látom ezekkel a TRUST-okkal csak a baj van.
Nincs megtörve a vezetéke? Nekem úgy tűnik a sztoridból, hogy ez lehet a baj.(szerintem). -
Mythsardan
aktív tag
Szaisztok,
2-3 napja elkezdett villogni a Trust GXT32s egerem led-je, tapasztaltatok már hasonlót? Törölgettem, hátha poros, de nem segített.
-
Penge1111
csendes tag
Az a problémám hogy az egeremnek az USB-ét bedugom a gépbe az egér megörül 5 másodperc után kikapcsol(telepitetem)
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
TRUST GXT 25 "gamer" egérrel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
FPS játéknál a jobb gombot nyomva tartva (távcsőbe nézés) és azzal egyidejűleg bal egérgombot nyomva (lövés) pillanatában leveszi a képet, úgy érzékeli mintha egy pillanatra a jobb gombot elengedtem volna.
Átraktam másik gombra ua. az eredmény...mintha egyszerre több gombot nem tudna kezelni, összeakadnak.
Minden játéknál ezt csinálja ahol több gombot kell egyszerre használni.
A TRUST honlapján azt írják hogy nincs külön driver hozzá a win7 alapból felismeri és telepíti. A eszközkezelőben meglesve nem ír hibát, 2006-os driver-rel kommunikál.
Szoftveres vagy hardveres a gond?
Köszi: Zso -
bmwe30
tag
Hello.
Microsoft wireless mouse 5000 van.
Az lenne vele a probléma, hogy néha szaggat a a kurzor.
Elemet cseréltem,vevőjét átraktam másik usb be de igy se jo.
Valakinek volt már ilyen problémája?Köszi
Dani
-
nemcso
őstag
HAMA wireless optikai egér fénye bekapcsoláskor pirosról zöldre vált, a gép(ek) nem ismerik fel.
Elemcserét próbáltam, de nem ez a hiba oka.
Kuka, vagy van valami megoldás ? -
Uszabolcs
csendes tag
Heló mindenkinek!
Van egy Speedlink egerem és amikor játszom Battlefield 2-3-al akkor amikor jobb klikket nyomok odébb ugrik
de csak ennél a két játéknál. (A játék beállításoknál nem találtam semmi kapcsolódó beállítást )
A válaszokat előre is köszönöm -
SOAD19
addikt
Hali!
Van nekem egy Logitech Vx Revoluton egerem, és mára már egyáltalán nem működik az egér oldalán lévő két gomb. Valahogy lehet orvosolni a dolgot, esetleg, ha szétszedném és kitakarítanám?! Vagy a mikrokapcsoló (vagy nem tudom mi a neve) halt meg benne, és felesleges lenne szétszednem?!
Köszi!
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Sikerült megjavítanom az egeremet (görgőproblémája volt), úgy hogy másodszorra már a zsírtól is megkíméltem, az érintkezőket kigörbítettem.
-
torres19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 egerem, és az lenne a kérdésem, hogy valaki meg tudná mondani, h han kell programozni a két oldalsó gomb funkcióját? (mert állítólag lehet) -
88Prot
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni..
Amikor belépek a windowsba és húzom az egeret a gépből halk sípolás hallatszik mintha valami gerjedne... ez mitől van? Lehet valahogy orvosolni a problémát?
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Logitech wireless egerem, és hozzá egy pici USB nano receiverem.
Egy jó darabig működött az egér, most egyszer csak megállt a működés és kiírta a gép, hogy nem lehetett felismerni az USB eszközt. Mind a 3 notebook USB portomban kipróbáltam és egy darabig működik majd egy kis idő után ugyanez a jelenség. Nem értem:S Mi lehet a gond?Köszi.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. ~2 éves Roccat Kovám sajnos a napokban leesett(nem dobva volt, kb másfél méterről fejre esett. A kattintáshoz nagyon be kell nyomni mindkét billentyűt, a középsővel semmi baj. Mitévő legyek? Ha muszáj, veszek másikat, de ha nem biztos, hogy meg lehet javítani, akkor nem bontogatom.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Logitech G7-es egerem, de az a baj vele, hogy egyfolytában lefagy. Kb 10 mp-ként újraindul. Ez miért van? Van rá valami megoldás?
-
animatrix11
őstag
üdv
ilyet látott e valaki:
Frissen telepített win7 alatt mikor bebootol nincs egérmutató! Működik lehet használni de a kis nyíl nem jelenik megAsus EEEpc-n adja elő... akár külső egérrel van tp-n, leállítom, megint van, újraindítom megint nincs
valakinek valami 5let?
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Máshova már leírtam már ezt az érdekes kérdést, most idemásolom:
Lenne egy igen hülye kérdésem egérügyben. Ma vettem egy X822087001 típusú Microsoft egeret. A bal oldali gomb hangja más mint a jobb oldali gomb hangja kattintáskor ( bal lágyabb, csendesebb, tompább).Eddig ilyennel még nem találkoztam ezért kérdezném, hogy ez most normális vagy sem.
Egyéb probléma nincs vele, jól működik... de ha ez hibára utalhat akkor kicserélem.
minden jót -
artiny
őstag
Sziasztok!
Ma reggel jelentkezett az a probléma az egeremmel,hogy nem mukodik a jobb eger klikk(más egeret radugva mukodik a jobb eger )
Két napja lehett amikor kidolt a viz a poharabol es jutott az egérre is...
Ez okozhatta ? ezt lehet javítani (ha szétcsavarozom és valmit elkovetni)? (Microsoft Standard Wireless Optical Mouse) -
gabro0
őstag
Sziasztok!
Nekem is egy nagyon idegesítő problémám van.
Az egér egy Genius XScroll PS2 portos.
A betegsége pedig, hogy a görgető ugyan "működik", de ha megmozdítom, akár föl, akár le, elkezd önszántából ugrálni a kép (persze ahol van görgetési lehetőség). Van olyan is amikor nem reagál semmire. És olyan is amikor hozzá sem nyúlok és elkezd egész képernyőket föl-le lapozni. Netezés közben eléggé idegesítő, mert ugye nem lehet görgetni.
A többi gomb hibátlanul működik.A probléma kb. 2 hónapja van jelen, egyik pillanatról a másikra (értsd:1-2 nap) lett használhatatlan. Nem volt leejtve vagy megrántva a vezeték. Azóta szétszedtem az egész görgőt de semmi elváltozást, port, hajszálat nem láttam rajta, csak egy picike kopást ami természetes, elhanyagolható, és az sem az érintkezőnél. A kenéssel sem volt gond, volt rajta elég.
Felraktam a gyártó driverét, de mondanom sem kell, nem csinált semmit, azon kívül, hogy elfoglalt 100MB-ot.
Bár lehet már eljárt rajta az idő...Lehet már van 6 éves is.
De egyik pillanatról a másikra így tönkremenni.... nem értem.
-
Essejó
veterán
Ha hiszitek ha nem csak 1x kattintottam a küldés gombon.
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Csatlakoznák az előző 100 egérhibáshoz én is. Megőrült az egerem, a bal gombot olykor 2-3 kattintásnak érzékeli. Viszont ha lenyomva tartom és húzni akarok vele valamit - mondjuk 1 ikont arrébb akkor vagy elindítja vagy nem érzékeli, hogy megfogtam. Egy Logitech RX 250-ről van szó. Miután régi egerésző vagyok első blikkre én is úgy véltem, hogy pörgőssé vált az egerem, forrasztani nem volt kedvem, és volt itthon tartalék ezért egércsere. Egy Logitech LX 7 Cordless Laser Mouse lett bedugva. A gépet újraindít és.... A probléma ugyanaz maradt. Gyári Logitech meghajtó letölt, install és a probléma ugyan az maradt. Szerintetek mi lehet a gond?
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Csatlakoznák az előző 100 egérhibáshoz én is. Megőrült az egerem, a bal gombot olykor 2-3 kattintásnak érzékeli. Viszont ha lenyomva tartom és húzni akarok vele valamit - mondjuk 1 ikont arrébb akkor vagy elindítja vagy nem érzékeli, hogy megfogtam. Egy Logitech RX 250-ről van szó. Miután régi egerésző vagyok első blikkre én is úgy véltem, hogy pörgőssé vált az egerem, forrasztani nem volt kedvem, és volt itthon tartalék ezért egércsere. Egy Logitech LX 7 Cordless Laser Mouse lett bedugva. A gépet újraindít és.... A probléma ugyanaz maradt. Gyári Logitech meghajtó letölt, install és a probléma ugyan az maradt. Szerintetek mi lehet a gond?
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
-
Skyhunter
őstag
Adott egy Razer egér, nincs telepítve, tökéletesen működik, 1 dolgot kivéve. USB-hosszabítóval van a gépre dugva. Ha elindítom a PC-t, akkor nem tudok a scroll-lal görgetni....de ha az egeret kihúzom az USB hosszabítóból majd vissza, akkor már megy rendesen.
Mi az oka ennek a jelenségnek?
-
pru
csendes tag
Hali!
Razer Deathadder v2-m van és egyik nap óta olyat csinál, hogy a tálcán nem tudok semmire se kattintani de magán azt asztalon igen majd nyitok egy ablakot abba sem, crtaltdel feladatkezelő után működik, másik egerekkel semmi gond más gépen is csinálja.
Mi lehet a baja?Előre is köszi
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Problémám lenne. Egy logitech ls1-es lézeres egerem van. Újratelepítettem a gépem és azt tapasztalom ,hogy az egér mozgatása akár 50%-ra is leterheli a laptopom processzorát.
Mit lehet ezzel kezdeni? Van erre megoldás?Köszönöm előre is!
-
sch_a
addikt
Hello! Pár hónapja vettem egy normálisabb egeret, nem játszom, szóval ilyen 5-6ezres kategóriás egér, de hosszú távra terveztem vele, meg meg is szerettem, de most beragadt a bal gombja, nem teljesen, de nagyon zavaró. Gondolom valami kosz ment alá. Lehet ezzel valamit csinálni? Gondolom ha garanciába szeretném rendezni kiröhögnének
-
flash-
veterán
szerintetek gyorsabb egy logitech mx518 as egér ha a gép usb3 as portjára teszem?
-
Logicman86
tag
Sziasztok !
Az a problémám, ha áramtalanítom a gépet(lenyomom a hosszabbító kapcsolóját) aztán másnap reggel vissza, bekapcsolom a gépet akkor az egerem nem működik. Világít, de reagál semmire, ha kihúzom és visszadugom akkor minden jó. Tud erre vki vmi megoldást?
Asrock Z68 extreme3 gen3 lapom van és Ozone Radon 3k egér.
Köszi.
-
Zolás
addikt
Üdv.
Van egy Microsoft Explorer egerem. Amikor berakom az akkumulátort, felvillan a led, és ennyi. Mintha érintkezési hiba lenne, ha benne az akksi, nem kap áramot az egér. Hol találok a neten szétszedésről videót? -
dangerzone
addikt
Találkoztatok már olyan egérproblémával, ami abból áll, hogy néha egy egérkattintást kettőnek kezel? Illetve ha pl egy ikont akarok húzogatni, akkor azt random elengedi? Mintha nem érzékelné, hogy be van nyomva az egérgomb.
Szóval most nem tudom, hogy az egerem-e a szar, vagy a windows őrült meg.
szerk : Most olvastam vissza, hogy sokaknak ez a gondja. Hát akkor majd forrasztgatok egyet én is.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Van egy Logi M705 egerem, ami az utóbbi két hétben elkezdett rosszalkodni. Elég sokszor elkezd szaggatni, darabosan mozogni, ilyenkor a kattintást, görgetést sem érzékeli rendesen. Fél éven keresztül tökéletesen működött. Több USB portban is kipróbáltam, ugyanez az eredmény. Az elem a szoftvere szerint 60 %-os. A konfig pár hónapos, adatlapomon látható.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
torgo5
csendes tag
Hellótok!
Lenne egy speedlink sl-6195-sbk RF Plate Metal Mouse, bekapcsolni bekapcsol,a kék fény reagál hogy műödik de a gép nem érzékeli,a gép nem találja meg,driver meg nincs hozzája.
Tud valaki segíteni ? http://prohardver.hu/dl/upc/2012-06/07/177941_otogmwhhcljdinuu_amy-spl_var_0126_3.thumb.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest