Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Nem annyira probléma, csak egy kérdés: nem tudjátok, a Redragon vezérlő szoftverét be lehet-e állítani, hogy ne jelenjen meg mindig a Win indításakor? Mert nem találok erre vonatkozó beállítást ott, és már az agyamra megy, hogy minden alkalommal előjön. JÓ, csak egy kattintás, nem nagy valami, de na...
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Előre is Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Lehet nem a legjobb topicba írok, de jobbat nem találtam. Az lenne a kérdésem, hogy ti mivel tisztítjátok az egeret és a billentyűzetet?
Eddig alkholos szemüvegtörlővel törölgettem át, de már egy ideje nem találok olyat ami nem szöszölne, vagy ne lenne valami probléma vele.
Eléggé ügyelek a perifériák és a környezetem tisztaságára, de ennek ellenére egy idő után látszik rajtuk, hogy használom őket (nem zsíros vagy koszos, csak ahogy izzad a kezem az hagy nyomot).
Valahol hallottam hogy elég egy langyos/meleg enyhén nedves rongyal áttörölgetni őket.
Esetleg lenne valami jobb tippetek, vagy megfelel ez is?Előre is köszönöm!
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen asus egeret de történt egy kis, baleset a dongle egységgel picit meggörbült, és már nem érzékeli az egeret.
Viszont egy pont ugyan ilyen egeret váltott, amit 2+ évig használtam, és gondoltam majd annak a dongle-je jó lesz, de nem tudom hozzá párosítani.
Mit lehet tenni, tök új egér, 1 napot használtam, és most nem megy.
Csak másodlagos egér, szóval rotkáz használom, de akkor is zavaró hogy tönkre vertem, és nem tudom párosítani az előzőhöz sem.Találtam egy ilyen szétszerelési útmutatót, ahol az antenna egység különválasztható, gondoltam szétkapom őket, és megcserélem, de az enyémben már, nem ilyen van. Legalább is a régibe, amit 2017 vége felé vettem, nincs külön választható antenna egység.
Van rá mód hogy párosítsam valami dongle-el?
Köszönöm
-
Kátai
senior tag
Nemrégen vettem egy ilyet [link] . Eddig gond nélkül használtam laptophoz a fotel karfáján mozgatva (lakkozott fa felület, nekem így kényelmesebb mint a tapipad).Ma viszont ott nagyon lassú és mindenfelé mutat a kurzor, csak nagyon nehezen tudom irányítani. Sima asztallapon vagy a laptop szabad felületén használva teljesen jó. A furcsa az egészben, hogy eddig simán működött szinte minden felületen. Elemcsere sem segített. Ötlet valakinek?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Aprón nem találtam egérhez talpat. MX Master 2S-hez külföldi ajánlott darabot tudna esetleg valaki linkelni?
Előre is köszönöm! -
Padisah
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Logitech G203 egeret karácsonyra. Operációs rendszer Windows 10. Ahogy bedugtam felismerte, szépen kiírta a nevét, működik.
A problémám az, hogy letöltöttem a Logitech honlapjáról a Logitech G HUB-ot, aztán a Logitech Gaming Software-t és nem tudom feltelepíteni egyiket sem. Próbáltam már újraindítást, rendszergazdakénti futtatást, kompatibilitásváltást win7, win8 módban, de nem segített.
A HUB-nál indítom a telepítást, kiírja, hogy inicializálás, aztán a Telepítés nem sikerült.
A Logitech Gaming Softwarenél: Sajnáljuk ez a szoftver nem kompatibilis az operációs rendszerrel, látogasson el a termék honlapjára.
Valami ötlet? -
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Lenne egy CM MM530-as egerem és az egérnél sajnos kezd érintkezési hibás lenni a kábel és el-el megy az egér használat közben. Gari már lejárt, gondolom ez még attól javítható, igaz? -
C. s.
addikt
válasz
Aprósólyom #5741 üzenetére
Így van!
Csak ezt nagyon sokszor „elfelejtik”. -
Tukolp
aktív tag
Sziasztok, nem tudom jól helyen járok-e,
De szeretném az egerem kábelét kicseréltetni, csak be kellene forrasztani az új kábelt, egy logitech g303-ról lenne szó.
Ha valaki tud valakit aki vállal ilyesmit, megköszönném
-
dzsono
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte Aorus M2 típusú egér. Aorus Engine nevezetű szoftverrel a DPI profilokat, RGB Fusion 2.0 szoftverrel pedig az RGB világítását állítottam be rajta, egyetlen egyszer, első használatkor, ezeket az adatokat elmentette az egér memóriájába, utána le is töröltem a programot, minden bekapcsolásnál magától tette a dolgát, megjegyezte az előzőleg beállított és használt DPI profilt és a világítást is.
A héten lényegében lecseréltem a gépemet (alaplap, proci, memória, videókártya), mindenből újat vettem (GIGABYTE H410M H, i3-10100F, 8GB Predator), kivéve videókártyából (GIGABYTE GTX 1050 Ti G1 Gaming). A videókártyához szintén Aorus driver van a gyári honlapon, ez felkerült a gépre, beállítottam annak is a világítását, hogy ne szivárványozzon nekem, csak szimpla fehér legyen, elmentettem, megjegyezte, azóta így működik is. Viszont ezzel párhuzamban az egér minden kikapcsolásnál elfelejti az előzőleg beállított profilt és a világítást. Minden bekapcsolás után meg kell nyitnom RGB Fusion 2.0-át, hogy észbe kapjon és elkezdje világítani. Míg bootol a Windows pedig 2-3x is felvillan egy másodpercig az egér, olyan mintha szeretne ő világítani, csak valami megmondja neki, hogy ne világítson. Próbáltam letörölni a szoftvereket, újrarakni a drivereket, mindenféle beállítást próbálgattam a beállításokban, semmi sikerrel.
Esetleg valakinek valami ötlete, mi okozhatja ezt? Egy Windows újratelepítés, BIOS reset esetleg megoldhatja, vagy máshol kéne keresni a hibát? Az egér nem lehet rossz, ugyanis bedugtam a laptopomba, ott szó nélkül, bármilyen Aorus szoftver nélkül úgy világít, ahogy kérem és azt a profilt tölti be, amit előzőleg használtam.
Minden tippet, építő kritikát elfogadok, sőt várok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest