Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

Ugyan trackball (Logitech M570), de az érintett rész azonos: Rendszeresen duplát kattint, ha nyomva tartom a gombot, akkor pedig néha egy pillanatra mintha elengedném, és újra megnyomnám ( pl szöveg kijelölés közben egyszercsak megfogja az eddig kijelölt részt, és beejti oda, ahol épp tartottam, majd jelöl tovább ).
    Vezeték nélküliről van szó, ha kiveszem az elemet egy pár napra, majd vissza, akkor egy ideig nem csinálja, néha csak pár perc, néha napokig elmegy még az első hibáig. Aztán nekiáll, és akkor meg sorozatban.

Ez mikrokapcsoló gond lenne? Mennyire biztos?
    Még garis 1-2 hónapig, egyszer már cserélték ugyan ilyen hibával... amit kaptam cserébe, az belül a golyó alatt látszik, hogy el van repedve, és megragasztották, tehát egy javítottra cserélték... kezdettől fogva nem is volt ugyan olyan jó, mint az első... semmi kedvem heteket várni, aztán kapni egy még rosszabbat, vagy mivel most még ritka a hiba, vissza is dobják, hogy ez jó szerintük ( a régi már folyamatosan nyomta ezt, így biztos volt a csere ). Szóval ha tuti a mikrokapcsoló a gonb, akkor inkább kicseréltetem valakivel benne.

Új hozzászólás Aktív témák