Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Egy évvel ezelőtt egészen más problémái voltak a játéknak, amik olyan alapvetőek voltak, hogy szerény véleményem szerint -bár volt benne akkor is potenciál-, közel vállalhatatlan volt. Jelenleg van a legjobb állapotban a játék (szerintem). Ennek ellenére amiket írsz, amiket mutatsz, azok valós problémák és nehéz lenne letagadni őket. Továbbra is annyit tudok mondani, hogy a piacon lévő Focis játékok közül az eFootball az élvezetesebb játék. A FIFA is csal, csak az másképpen. Ezt sajnos vagy elfogadja az ember, vagy leteszi a kontrollert. Majd ha jön egy olyan Focis játék (UFL?!), ami nem a scriptre építi a játékmenetet, és mindenki úgy érzi hogy minden meccs végén igazságos eredmény születik, akkor talán az KONAMI és az EA is belátja, hogy mindössze ennyire van szükség.
Viszont Én költök a játékra, sajnos.
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Modding és elektronikai kérdések
- Facebook és Messenger
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész.