Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
A klub csapatok kihívásnál szinte minden "magasabb" szintű user div 5 és az alatt csak és kizárólag 95+ os játékosokkal és Reál Barca Bayern City Inter Chelsea Atleti valamelyikével van.NmAz átlagos csapat erő 2550+ ! Nekem Közepes Pool kerettel kb semmi esélyem (2300) bár most átállítottam a pass supportot lvl1 ről lvl 3 ra és máris jönnek a győzelmek!De olyan letámadást csinálnak a legtöbben hogy az irreális, bár ez inkább a pay to win csapatoknak szól.Szóval mezei játékosokkal hiába is játszanál sokkal jobban,az ellenfél ráül a pressing gombra és a többit intézi a játék.Irreális szituációk állandóan és 45+ és 90+ gólok rendszeresen.Ha nem passzolom kb 2 méterrel az ellenfél játékosa mellet erőből el a labdát akkor simán valami elbaszott irreális mozdulattal interceptionozza szinte az összes passzomat!Meg a védő akinek 82 es gyorsasága van utoléri 10 méter hátrányból a támadómat akinek 90 es a sprintje! Ezek rendszeresek ,ma abbahagytam megint egy időre,mert az agyvérzés kerülgetett mióta újra elkezdtem játszani evvel a fostengerrel.Örülök hogy jók az animációk meg az arcok,meg lobog már a haj is,csak avval a szájbabasz.tt gémpléjjel kellene valamit csinálni hogy az ember élvezze ezt mint régen minden évben!De sajnos ez is átment ilyen world of tankos play to win játékos lehúzásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs