Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mi a helyzet, meg is untad a FIFA-t?
Amúgy nincs semmi offline tartalom csak ami eddig is volt. A Master League pedig készülőben van, valamikor 2023 első felében fog megjelenni (a legutóbbi infók alapján).Csütörtökön viszont megint jön egy Update, nem tudni mi lesz benne, de ugrik egyet a verziószám is, talán a 2.3.0 érkezik.
Ami meg a kommunikációt illeti, nekem sokkal jobb így, hogy 3 nappal frissítés előtt szólnak hogy lesz update, minthogy belengetnék hetekkel/hónapokkal előre aztàn koppanunk amikor nem olyan amit ígértek (mert nem tudják tartani a határidőt). Valószínűleg pont a saját kárukon tanulva nem jelentenek be semmit sem előre, csak amikor készen van.
Én élvezem a játékot, szerintem messze a legszórakoztatóbb verzió. Kicsi, monoton, de maga a foci kezd nagyon a helyére rázódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nincs semmi offline tartalom csak ami eddig is volt. A Master League pedig készülőben van, valamikor 2023 első felében fog megjelenni (a legutóbbi infók alapján).