Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mi a helyzet, meg is untad a FIFA-t?
Amúgy nincs semmi offline tartalom csak ami eddig is volt. A Master League pedig készülőben van, valamikor 2023 első felében fog megjelenni (a legutóbbi infók alapján).Csütörtökön viszont megint jön egy Update, nem tudni mi lesz benne, de ugrik egyet a verziószám is, talán a 2.3.0 érkezik.
Ami meg a kommunikációt illeti, nekem sokkal jobb így, hogy 3 nappal frissítés előtt szólnak hogy lesz update, minthogy belengetnék hetekkel/hónapokkal előre aztàn koppanunk amikor nem olyan amit ígértek (mert nem tudják tartani a határidőt). Valószínűleg pont a saját kárukon tanulva nem jelentenek be semmit sem előre, csak amikor készen van.
Én élvezem a játékot, szerintem messze a legszórakoztatóbb verzió. Kicsi, monoton, de maga a foci kezd nagyon a helyére rázódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nincs semmi offline tartalom csak ami eddig is volt. A Master League pedig készülőben van, valamikor 2023 első felében fog megjelenni (a legutóbbi infók alapján).