Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaJaZo

aktív tag

Én még csak most kezdtem a div-et, miután világossá vált, hogy My League-ben nem engedi az algoritmus, hogy minden meccset megnyerjek Superstar fokozaton, pedig sokszor nekifutottam újra és újra... Legalább tanultam játszani.
    Div 9-ben minden meccset megnyertem, aztán div 8-ban is zsinór négy győzelem után tegnap bedobott egy olyan ellenfelet, amelyről azt gondoltam majd csak div 8-ban találkozok... Liverpool volt, az edző természetesen Klopp. Összesen két játékos volt a csapatban 105 alatt, a többi 107-től 110-ig... 3300 körül volt a csapat. Nekem meg egy játékosom 100-as, ami logikus, mert egy fillért nem költöttem a játékra. A csapatom meg éppenhogy 3000 felett...
    Biztos voltam benne, hogy nagy verést kapok, ehhez képest nyertem 1-0-ra... Nem tűnt úgy, hogy bármelyikünket tolná a gép,az első félidőben az ellenfél volt fölényben, a másodikban én. Egy meccsből persze nem lehet messzemenő következtetést levonni, de jól esett...
    Alsóbb szinten mit keres egy ilyen csapat?
    Mi az a LBC taktika? Nem mintha túlzottan érdekelne, megvan a magamé: 5 védő vonalban, előtte 4 középpályás szintén vonalban, elől egyetlen nagyon gyors támadó. Nem könnyű ezen átjutni. A két szél lezárva, középen meg a labdát birtoklót két-három ember támadja azonnal...
    Legjobb támadás a védekezés... Nem véletlen, hogy a valóságban is, az ötvenes évek 5 támadójából mára 1-2 maradt elől... Nyilván azért, mert így hatékonyabb. Nálam is ez vált be, pedig próbáltam mindenfélét.

Új hozzászólás Aktív témák