- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Van itthon corsair ventilátor vezérlő és aio hűtő, mindkettő esetben az icue egy fos volt. Pl ventilátor vezérlőnél egyszerűen eltűntek akár percekre a ventilátorok, így azok szabályzását nem is tudtam állítani, mert teljesen eltűnt, majd visszajött, ez mellett a hibás vissza jelzések, amikor 0 és 12000rpm-et váltogatta az 1700rpm-re képes ventilátornál és pumpa esetében is volt 10e feletti érték, amikor 5e a max... Aio esetében is megvolt a vezérlés beállításnál, mint a ventilátor vezérlő esetében és volt hogy nem reagált a beállított értékre, így nyomkodni kellett pl a gyári és a custom beállítás közt, hogy alkalmazza és itt is voltak ventilátor sebesség kiolvasási hibák...
Több szoftververziót is kipróbáltam az évek alatt, de nem volt változás, inkább csak egyre szarabb lett. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, billentyűzethez egy szoftert, pontosabban firmware-t használunk, a QMK-t (vagy annak GUI-jait/forkjait), ami valóban jó lesz minden értelmes modellhez, mivel open source. Ha ismernéd, akkor tudnád, hogy semmilyen proprietary szoftver (iCUE, Synapse, G HUB, akármi) még csak gyertyát sem tarthat neki, olyan szinten komoly programozhatóságot/testreszabhatóságot biztosít.
Millió konfigurálható réteg (billencsfüggő, a mostani mainemen épp 6), mod tap, layer tap, tap dance, hold, combo, makrók, bármi és minden pontosan oda kerül, amelyik gombra/rétegre/aktiválási metódussal akarod, komplett egérvezérlés billentyűkről, key override, média, RGB stb. stb. stb. Vialban pl. csak a rétegváltó parancsokra 44 opció van.
Online és standalone egyaránt elérhető, semmi installáció. Természetesen futnia sem kell állandóan, mert minden elmentődik a billencs belső memóriájába. Nyilván mindent is el tudsz menteni fájlba. Komplett firmware-t vagy akár csak łogikai kiosztást, és ezek nyilván be is importálhatók vagy akár text editorral szerkeszthetők.
Az RGB itt annyi, hogy ég a gépem kék power LED-je, de már többször gondoltam rá, hogy leragasztom vagy lehúzom az alaplapról. Arra lehet, hogy jó az iCUE, ezzel nem szállok vitába. Nekem egy egeret első firmware frissítésnél egyébként konkrétan téglázott, a gyártótól kellett firmware-t kérni, de ettől eltekintve sem volt kb. soha olyan, hogy ne lett volna valami. Akár instabilitás, akár fagyás, akár nem működő beállítások. Meg a felület sem a hatékonyság mintapéldája. Mondjuk én csak billentyűzetekkel és egerekkel (mindkettőből többel is) használtam. Szóval szerintem a Corsair nagyon jól teszi, hogy az újabb motyóihoz csinált webes drivert.
A ventikhez ott van a Fan Control, mindent is tud, ami a ventivezérléshez kell, és folyamatosan fejlesztik. Van installeres verzió és portable is, az utóbbi kemény 52 MB kitömörítve, aztán szabadon másolható bárhová.
Az egeremnek pedig van egy ~6 MB-os standalone drivere, amit egyszer belövök, és annyi.
Minden is abszolút tökély, zéró bloat, maximális egyénre szabás és flexibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest