Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel18
csendes tag
Köszi, hogy a pártomra álltál. (Amikor elindult ez az egész fórum, már akkor sejtettem, hogy a dolognak két oldala lesz, aki egyet ért velem és aki nem, de hát ez így természetes).
Amúgy pedig a régebbi hozzászólásokra, igen én is bele tudom és bele is képzeltem magam a szervízesek helyébe, csak most ugye én vagyok az akinek a gépe úgy lett rossz, hogy nem tett vele semmit és mégis rám fogják. Ezért próbálkozom minden lehetségessel, hogy a döntésük megváltozzon.
-
Jetyke
tag
Ez is elég gáz lehet, viszont erről az ASUS már nem tud egyebet mondani, mint hogy gyári hiba. Igaz hogy valszeg ütögetéssel stb. el lehet érni a "broken backlightot", de mégsem annyira kedvezőtlen a (z esetünkben sértett) fél számára a helyzet, mert valóban jönnek ki rossz háttérvilágítással gépek. Unokatesóm járt így, neki teljesen elkussolt a képernyő az ASUS notiján (nem netbook), ha úgy forgatja az ember, látszik hogy dolgozik a képernyő csak éppen nem világít. Neki is azt mondták, hogy Szlovákia lesz belőle ha szervizeltetni akarja, nem foglalkozik vele ő sem, nem kockáztat.
A szóban forgó probléma nagyon kényes. Tartok tőle, hogy a fogyvéd sem fogja elhinni, hogy magától történt ez meg, noha tény hogy előfordulhat, de egy próbát mindneképpen megér, ők azért vannak hogy a szolgáltatókat szopassák ki nem pedig azokat akik hozzájuk fordulnak. Hátha. Viszont félő, hogy ők mondják azt, hogy előbb el kell küldeni a gépet szervizeltetni, és amennyiben papíron is tudsz nekik panaszt mutatni akkor foglalkoznak veled. Ez azárt van, mert esély van a garanciális javításra, és amíg van esély addig nem tudnak segíteni, azt meg nem várhatjuk el tőlük, hogy ők kilincseljenek a te ügyed mellett, mert tényleg csak tényekkel foglalkoznak.
Elvileg! Kitartás! vannak még jó emberek a földön. off: haverom minden iratával elhagyta pénztárcáját 6k is volt benne, másnap hívták az egyetemről hogy egy nő bevitte maradéktalanul. A példa nem egyezik kaliberét tekintve, de bármi megtörténhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest