Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcseh
csendes tag
Nem működött jól a bios. Idegesítő hibái voltak. Ezért frissítettem.... + a legelső verzióval árulták az Asus 1005HA netbook-ot és a leírások alapján nagyon sok hibajavítást történt az újabb bios változatokba. Így hát belevágtam.
Nos.. ez a dvd hiba a régi bios alatt is megvolt.
Amikor nem látja rendesen a bios a külső usb-és dvd írót, akkor ATAPI CD-ROM-nak azonosítja be. Mintha belső ATA optikai egység lenne. Miközben ez külső SATA alapú USB-és dvd író. Amikor rendesen látja a bios akkor meg kiírja pontosan a típusát azaz HL-DT-..... (fejből nem tudom). Ez LG 20x dvd író. Egészben az a poén, hogy a barátnőmnek is van külső usb-és dvd írója (régi ACER) és azzal is ugyanezt produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo LOQ 15IAX9
- Hp 250 G5 ( 5Gen i3, 8gb, 250gb SSD, Win11 )
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest