Keresés

Aktív témák

• Draki

aktív tag

válasz ptiboy #7 üzenetére

Jujjjj ezen a hozzászóláson kicsit megütköztem. :)

A világ egyik legnagyobb alaplap gyártójáról ilyet kijelenteni... no comment.

Jók azok az alaplapok is amiket írtál (Gigybyte, MSI, Asus). Az ABIT lapokról meg inkább nem mondok semmit, mert nincs értelme vitatkozni. :) Maradjunk annyiban hogy nem olyan minőségűek, mint a gigabyte vagy az msi.

A fentiek fényében meglepődnél ha tudnád kinek is szállít lapokat az ECS... :)

Az ECS saját néven forgalmazott termékeit sokáig a low-end kategóriába pozícionálta. Olcsó nagyon megbízható, de szerényebb felszereltségű lapokat kínált. Manapság viszont kezd betörni az igazi felső kategóriás gyártók közé is. (Kezdődött a sor a P4 alá készült Photon fantázia név alatt futó lapokkal.)
    De ebbe ne menjünk bele. A lényeg: Nézd meg kik a világ első számú alaplap gyártói! Biztos sok sz@r lappal került közéjük az ECS.

Nem reklámozni akartam a márkát csak felbosszant, ha tájékozatlanul okoskadnak egyesek... ''és a tanulság h.'' ha nem vagy tájékozott egy témában akkor inkább maradj csendben vagy pedig kérdezz (ez a legjobb), de ne vonj le általános érvényű igazságokat (Ráadásul hülyeséget. Még a végén vki elhiszi :) )!

Szvsz. ha valakinek fícsör gazdag alaplap kell akkor ne vegyen ECS lapot, ha viszont ''csak'' egy megbízható lap kell akkor nyugodtan vehet, sőt badarság +10K-t kifizetni a semmiért.

(Mint látod az aláírásomból nekem is ECS lapom van és soha semmi gond nem volt vele. Ez persze nem jelent semmit csak úgy mondom. De az azért jelent vmit, hogy 3 év garit adtak rá... :P)

Remélem nem haragudtál meg csak azt szeretném, hogy egy szakmai fórumon csak korrekt (szakmailag indokolt) kijelentéseknek legyen helyük.

[Szerkesztve]

• burgatshow

veterán

Kikérem: ''ECS lapot mellőzzük a továbbiakban''

Már megbocsáss de miért?? Nekem is az van és stabil egy 1,7+ Xp-vel.
    Meg tudod van úgy az ember, hogy nem engedheti meg magának a 20e ft-s lapokat viszont lehet hogy kell neki ezért vett talán ECS-et. Mint ahogy én is anno!

• igi

aktív tag

Az emberek azért nem vesznek abit, gigabyte, msi, asus, stb... lapot (sorrend véletlen nem szándékos), mert az ECS/AsRock kb. feleannyiba kerül.

Nekem ECS-em van (K7S6A), kiválóan működik, és a következő is ECS lesz, mert az árkülönbözeten inkább veszek nagyobb procit/ramot/vga-t.

A Windowst meg általában nem arra használjuk, hogy a procink fajtáját olvasgassuk vele(persze én is megnézem mindenfélével, amikor új a rendszer :) ).
    Esetleg egy ideig zavaró, ha nem írja ki, aztán szépen megszokom és el is feledkezem róla, ha rendesen működik a rendszer.

üdv:igi

[Szerkesztve]

• drpele

senior tag

Nekem is van 2 ecs lapom:
    K7VZA - ez egy hulladéknak is selejtes lap :/
    K7S5A - néhány apróságtól eltekintve használható, bár...

Szal' összességében nekem sincvsenek túl jó tapsztalataim ecs ügyben :(

Aktív témák