- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Nem, az AGP/PCI is arányosan változik. (De ha sikerül 200-on stabilan hajtanod, akkor vegyél vissza a biosban mindent alapra, és a fedélzeti jumperrel állíts 200MHz-et -ugye XE-d van?-, és akkor az AGP/PCI visszaáll alapra.)
Egyébként ez az AGP/PCI téma túl van lihegve. Az AGP-t a biosban lődd vissza 4x-esre, és akkor túlhajtva is csak nagyon kicsi az esélye, hogy bármi gondod legyen emiatt. -
mr_ricsi
veterán
-
Csepy
őstag
Hi!
Azt írtad, hogy az L7S7A2 is SiS 746-os chipszettel van megáldva. Az állítás igaz, ámde az ''is'' szócska nem. Az ASrock K7S8X (bármelyik rev. is legyen, bár én melegen ajánlanám a rev. 3.01-et!) a SiS 746FX chipszettel van szerelve. Ez további optimalizálásokat tartalmaz IDE-re és memóriára. Ez KB a 746 és a 748 között van (abban van a Hypertransport).
CSAK A TÉVEDÉSEK EKLKERÜLÉSE VÉGETT MONDOM MOST EZT!
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
-
Csepy
őstag
Hi!
Viszont egy nagy hiánya, hogy nem támogatja a 200-as FSB-t. Tőlem még sokan vesznek Duron 1.3-as olcsó gépeket, így ezt a lapot nem tudom használni ezekhez, pedig ez elvileg egy low-end lapka lenne, lol.
Én sokaknak nyújtok lehetőséget, itt Pécsett, számítógép vásárlására, akiknek nem nagyon lenne pénzük akár még boltban is venni egyet. És szeretem ezt csinálni!!! Harcolok a vevők átverése ellen!
Regards: Csepy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung A33 128GB független, dobozával, kábellel, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest