Aktív témák
-
igi
aktív tag
Csá!
Szerintem nem vesszük magunkra a véleményedet, csak a miénk más, mint a tiéd.
Neked rossz tapasztalataid vannak az ECS lapokkal kapcsolatban, másoknak jók - mindenki hangot adhat a véleményének, ha az a tiéddel ellentétes, akkor esetleg a hozzászólásod válaszaként megfogalmazva azt.
(Pl. a Maxtor vinyók minőségét Te csúcsnak tartod, de van jópár topic arról, hogy a Maxtor mennyire problémás...)
Szerintem minden terméksorozatban vannak selejtes példányok - ha valaki ilyet fog ki akkor azt mondja, hogy szar a termék, ha nem akkor azt, hogy jó.
Aztán ha valaki nagyon ráér olvasgatja, gyűjti mások és saját jó-rossz tapasztalatait, majd dönt (főleg a pénztárcája alapján :D).
Ezért hálás is vagyok Neked, hogy megfogalmaztad az ECS-sel kapcsolatos kifogásaidat, így ha újítok, olyan helyen veszek alaplapot, ahol nem okoz problémát a garancia :).
üdv:igi
Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest