- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
igi
aktív tag
Csá!
Szerintem nem vesszük magunkra a véleményedet, csak a miénk más, mint a tiéd.
Neked rossz tapasztalataid vannak az ECS lapokkal kapcsolatban, másoknak jók - mindenki hangot adhat a véleményének, ha az a tiéddel ellentétes, akkor esetleg a hozzászólásod válaszaként megfogalmazva azt.
(Pl. a Maxtor vinyók minőségét Te csúcsnak tartod, de van jópár topic arról, hogy a Maxtor mennyire problémás...)
Szerintem minden terméksorozatban vannak selejtes példányok - ha valaki ilyet fog ki akkor azt mondja, hogy szar a termék, ha nem akkor azt, hogy jó.
Aztán ha valaki nagyon ráér olvasgatja, gyűjti mások és saját jó-rossz tapasztalatait, majd dönt (főleg a pénztárcája alapján :D).
Ezért hálás is vagyok Neked, hogy megfogalmaztad az ECS-sel kapcsolatos kifogásaidat, így ha újítok, olyan helyen veszek alaplapot, ahol nem okoz problémát a garancia :).
üdv:igi
Aktív témák
- BestBuy topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest