- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Hi!
Arról Sajnos nem tehetek, hogy te a Maxtor és Seagate winyók 40-80 GB-os modelleit szarnak tartod! :DD hadd nevessek má' egy kicsit :DD
De volt K7S5A, ami BIOS frissítés után sem volt hajalandó felismerni procikat (nyugi, a legújabbat tettem fel). Sőt volt olyan, hogy egy xp procit Duronnak ismert fel. Ez csak azért gond, mert a kedves vásárló reklamált, hogy át akarom verni. Na azóta ezeket a szennylapokat nem alkalmazom. Használja aki akarja. (No hard feelings, lol) Volt, hogy bevittem a nagykerbe és ott sem tudták megmondani, mi a baja!!!
Amúgy azt mondják, hogy általában minden 5. ECS szar és csak szenvedni lehet vele. Akkor szerencsés kezem van, met eddig 50-ből én azt a 10-et biztos, hogy kifogtam, ami szar volt. De ezzel javítottam az átlagot. :DDD
Amúgy, ASUS-t én sem szeretem. Én az ABIT-ot részesítem előnyben. Az NF7-S nagyon király lap és semmi bajom sem volt még egyel sem, amit eladtam; na meg persze én is ilyet használok.
Regards: Csepy
UI.: Nem tudom, miért vannak olyan emberkék, akik ezeket a VÉLEMÉNYEIMET magukra veszik. Nem azt mondtam, hogy te vagy szar, hanem (Uram bocsá') az ECS AMD-s lapjai. Mi azért vagyunk ezen a fórumon, hogy segítsünk egymásnak, vedd már észre!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest