- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Ah, megtaláltam.
Jó hülye vagyok.
Ship by May 9 at 2:59pm PDT Make sure you ship your order within the handling time you specified in the listing.Azt hittem, hogy hamarabb jelentkezik a DPD.
Ja, de látom simán rá lehetett menni arra, hogy shipped.
Majd később beírom akkor a TN-t, ha végre keresnek. -
Atomgeszi
nagyúr
Ha eladtam ebayen egy terméket, hány napom van feladni?
Leadtam már a megrendelést a DPD-nek a vaterafutar oldalán, azt mondták, hogy jelentkeznek, de egyelőre 24 óra eltelt és semmi.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
fardem #44426 üzenetére
[link] és [link] Ezután történt,hogy Én adtam egy semlegest. Ő írt, hogy sajnálja, hogy így gondolom és csak-csak megtudnánk egyezni. És akkor a felét akarta kifizetni, mondtam neki, hogy Én szeretnék egy újat, és mivel k-***a drága a posta vissza, ezért nem küldeném vissza a cuccost. És mondta, hogy oké, adjam meg a címem és a terméket amit akarok, és amint lehet változtassam meg az értékelést, mert le fog telni a limit.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Május 28.án adtam egy semlegest egy eladónak. Felvette velem a kapcsolatot, hogy mégis hát oldjuk meg a problémát, mert neki nagyon kell a pozitív. Oké, sikerült is megoldani. Kéri, hogy küldjem a címem, meg a termék nevét amit szeretnék kompenzáció gyanánt és, hogy amint lehet változtassam meg az értékelést pozitívra.
Na most ezt hol tehetem meg? Illetve ezt csak ma írta. Várjak még pár napot, vagy bízzak meg benne és aztán vagy megjön vagy nem?! Meddig van lehetőségem változtatni?
Köszönöm!Másik kérdésem:
Sale date: 04/27/14
Tracking number: --
Estimated Delivery: Thu. May. 15 - Thu. Jun. 5Mi legyen? Még nem jött meg.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali! Szerintetek mit csináljak akkor, ha rendeltem egy 1500Ft-os órát még 19.-én akcióban és az megjött két napja viszont fekete helyett fehéret küldött. Na most Én küldtem neki egy üzenetet, hogy hát nem az jött, mint szerettem volna, mit ajánl? Kért képet, oké mondja, hogy visszakuldhetem, de, ha ez sokba kerül akkor tartsam meg és ad 2,5$ vigaszdijat ez így jó e nekem? Írtam neki, hogy hát nem, mert én rendeltem valamit és nem azt kapom akkor nekem 2,5$ nem vigaszdij főleg, hogy 1500 forintom bánja a dolgot és mindenképp akarom, hogy küldje az órát. Erre ma reggel megvan az üzenet. Pls check your PayPal refund 2,5$. De én ezzel nem vagyok kisegítve sajnos. Egyébként már 2 ezer ft az óra, de eddig ő volt az első ilyen esetem, aki nem volt hajlandó szó nélkül elküldeni az újat. Más még képet sem kért, hanem sűrű elnézések után elküldte szó nélkül a jó cuccot. :/ Tudom nem tudom egy nagy összeg, de akkor is..
Köszi -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
[link] Valaki elmondaná,hogy az istenbe kell ide beírni a telefonszámom,hogy ne írja ki piros háttérrel,hogy rossz? -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudnék rákeresni Ebayen ilyen táskára? [link] Mármint, nem pont erre,hanem ami válltáska és kép van rajta az oldalán. Végig futottam pár száz terméket, de golyózik a szemem.. Tudom, a legnagyobb kincsekre véletlen talál az ember, de kicsit megkönnyíteném a dolgom
Köszi -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
[link] Ilyen pólóval van valakinek tapasztalata?
Bálnaemberekre gyártják, cerkarobikra, vagy esetleg normális testalkatú férfiakra? -
Atomgeszi
nagyúr
Heló! Srácok valaki tudna segíteni, hogy EZ micsoda? Sajna németül egy szót se tudok. Valaki lefordítani, és elmondaná, hogy miért ilyen olcsó, és milyen kötelezetséggel jár egy ilyen, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest