Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pehaa
tag
Persze, meg kapjanak még vagy 2 TOTY játékost, 6 csomag kíséretében
-
prannk
őstag
Accot amúgy hol lehet eladni?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Sirandrish #6693 üzenetére
Nekem 100 pont kell a maxhoz, pedig nem nagyon játszok. Hát ja, nem nagyon van már motiváció. Persze néha rámjön, hogy jó kicsit fifázni, de ennyi.
Ezek az evok is totál értelmetlenek már. Kiadnak egy Doku lapot ami vagy 3 milla, meg mellette felevozhatsz egy Atheneat aki kb. mindenben jobb nála. Akkor meg ki fogja megvenni Dokut? De ha megnézem a 3 hónapja evozott Coronadot akkor a pacen kivül ő is mindenben jobb asszem. Nagyon félrement ez az egész stat dolog a játékban. Az evokat lassan már jobban várom mint a sima promokat. -
Sirandrish
legenda
Úgy látom a motiváció a béke segge alatt van...
Mondjuk meg tudom érteni, én is már inkább nyűgnek élem meg a napi teendőket -
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #6689 üzenetére
Nekem még 7 hiányzik, ez már úgysem lesz meg, de annyira nem is hiányzik. A csapatom megvan, ma újra Rivalsoztam 1 hét kihagyás után. Nekem ma 3 win lett meg 5 meccsből. Nem volt rossz a játékmenet. Még a vereségeket is élvesztem úgy ahogy. A mostani promo sem hoz lázba, ezek az Evo-k rengeteg meccset igényelnek.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
én elengedtem
amilyen mostanában a játékment lejátszom a 7 meccset és ennyi, már nem idegesítem fel magam
-
Digestive
veterán
válasz
Nekem még vagy 6.
Ebben szezonban összesen játszottam kb 20 meccset. Így se DR, se WL után nem kaptam XP-t.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy ki hogy áll a sesonnel?
Én mindent megcsináltam ami EXP-t ad, mégis hiányzik még másfél szint... -
imateee93
lelkes újonc
Ez most bug, vagy feature, hogy az attacker evo védőt is elfogad?
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #6685 üzenetére
mindenképpen ki akarom venni, bár inkább csak a Barca miatt. CAM pozícióban most elég jól vagyok Del Pieroval (már 420 meccsnél tart, imádom a szögleteit, a szabadrúgásait és nagyon jól fejez be akciókat), plusz ott van még az EVO-zott Banini lap a padon, aki CAM-ban szintén brutális.
Szóval inkább csak azért veszem ki, hogy meglegyen -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #6683 üzenetére
nekem még promó lapot sem sikerült nyitnom, a lehető legszarabbat sem.
Nagy nehezen sikerült Bestet befejezni, úgy hogy az összes 83-84-es lapomat a 85+ sbck-be toltam és ebből sikerült 86-87-es lapokhoz jutnom.
De Pinára már nincs keretEngem valaki nagyon megátkozott TOTY alatt... előtte voltak azért értelmes nyitásaim, de ott valami nagyon elpattant. Az egész TOTY grind alatt 2db HM lapot sikerült nyitnom, más promó lapot azóta sem.
Mondjuk nem is nagyon érzek késztetést hozzányúlni a csapathoz -
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #6674 üzenetére
Az ilyen pakkok miatt a játék erőssen Pay to Win. Szerintem már csak az ilyen pakkokból jön erős promo lap. Nekünk halandóknak meg a 12 ezres amerikai CB hölgy jön akinek a nevét sem volt alkalmam megjegyezni. Tettem rá egy Huntert, hogy még nagyobb sebességel menjen bele a következő SBC-be.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish #6674 üzenetére
Teljesen megérős
( jah bocsi nem ide )
-
bodnar123
őstag
Szerintem legjobb esetben annyit néz, hogy előző meccsed győzelem volt vagy vereség. Meg még ki tudja l.
-
bodnar123
őstag
Én végül letoltam a két új evom miatt a wl-t... De az első 5öt leadtam meg az utolsót. 5 vereség 1 győzelem után is olyan játékost adott,aki jó volt, minimum 11 wines szintű, csak a rojesen szarul neki kompenzáló játékmenettel. Ja és csapat alapján vagy a pechére nem a lottót nyerte, vagy csak eldurrantott már 10ezer fifa pontot. Egyszerűen ez a sorsolás megmagyarázhatatlan. Persze meglett a 11 win. Sokat nem szívtam vele. De azok a gólok. Igazából tényleg mindegy milyen játékosnak nincs teste. Egyszerűen látszik, hogy ez a netcode borzalmas. Erre a játékra alkalmatlan... De ezen már nem idegeskedem. Ha egy live cahtet sem tudnak üzemeltetni, addig ezt nem várom el tőlük. Plusz ezen a csapaton totsig ugysem érdemes sokat változtatni. Csak a toty lett volna előrelépés.
-
bubuska10
senior tag
Kessié megint megmutatta! Sangaré pedig fejlődik.
-
EA's hit
őstag
Akkor te nem lattad meg Crespot
Ez a Seedorf szerintem korrekt kis lap, egesz hasznalhatonak tunik, en adok neki egy eselyt cdm-ben tt Yaya helyen, aztan max marad csere, vagy jo fodder lesz.
Kozben meg 2 fos fs jott, igy mar 9-nel jarok (+Seedorf), ebbol szerintem 3 vagy 4 Ricci nekem is
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew #6675 üzenetére
nekem egyre kevésbé van már idegrendszerem a WL-hez.
Nem tartom magam túl extra játékosnak, DIV3-ban vagyok (talán a 4 reálisabb lenne, de itt is összejön a 7 win egész gyorsan), de ez már a harmadik hét, hogy nincs meg a 11win.
Most konkrétan az utolsó meccsen lett meg a 9.
Egyszerűen nincs hozzá türelmem, minden hétvégén úgy érzem, mint egy kötelező teher, amit le kell tudni. Ennek megfelelően kapkodok is, siettetem a dolgokat és rendre kikapok nálam gyengébb játékosoktól is. Na persze nem csak ilyenkor, hanem amikor gusztustalanul tolva van az ellenfél.
Azt is el szoktam ismerni amikor én vagyok tolva, de ezen a hétvégén ilyen nem volt egyszer semA packweight meg lehet nálatok feljebb lett csavarva, nekem továbbra sem jön 87-nél nagyobb lap, még a garantált 85*2-ből sem, pedig mindig megcsinálom az összeset...
-
toxicjew
addikt
Idén viszonylag csendben tűröm ezt a wl okozta förtelmet, amit prezentál ez a katasztrófa játék, de azért remélem, hogy rákban döglik meg az összes fasszopó geci kanadai nyomorék, akik összefosták ezt a trágyadomb játékot. Játszhatatlan.
-
Sirandrish
legenda
Mit szóltok az új 700k-s packhoz?
-
thebigK
addikt
Most is kedd reggelig van a wl? Ket gyozelmem van eddig, a maradek 18meccset nemtudom mikor fogom letolni ha csak holnap reggelig van
-
EA's hit
őstag
Tényleg feljebb van csavarva a pack weight, már 7 promo lapnál és 1 promo ikonnál járok fs alatt. Kvalival meglett a wl objective-ben az 50 meccs, a 85x3-ban volt egy promo Seedorf és egy promo Ricci is, a világot nem váltja meg a holland, de legalább láttam ikon nyitást is végre
-
Gaborz1
senior tag
Sőt a Squad Battles is hiába megy végig, a végén kivág játék a főmenübe.
Van valakinek valami ötlete hogy mi a franc van ezzel a foskupac játékkal? Mert ez így játszhatatlan.
Router újraindítás megvolt. -
homerhamm
addikt
-
Gaborz1
senior tag
Ez valami újdonság, hogy nem lehet végigjátszani a Rivals meccseket?
Speedup lag helyett megszakadnak a meccseim és kivág a főmenübe.
Ma már 5x jártam így. -
-
Sirandrish
legenda
Dzsaaaa...jött egy eladható Güler...90K...idei év legnagyobb tredable nyitásom
-
gjoe
addikt
Athenea már kész. Best megy kispadra.
A másikat még én sem tudom
Okafor max kispad lenne. dalglisht nem cserélem még az biztos.
LW igazából nem kell, bár trade hemp van de még ő is marad. Ide estleg rodri szimpi nekem.
De legjobban dina ebimbe jön be. kispadra mindenesnek. Szinte minden posztra jónak tűnik, és jókat írnak róla. -
EA's hit
őstag
Végre feljebb csavarták kicsit a pack weight-et, tegnap este wl rewardból 1, a 84x20-ból 3, liga sbc-ből még 1 promo jött, igaz mind csak foddernek jó. Az ikon pick viszont maradt a régi, ww Lineker idén másodszor
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #6655 üzenetére
Én is épp csinálom howleyt... Kivancsi leszek. Bár lehet 87es lap lesz. Csak más lesz ráírva. Úgyse sok különbség van egy 87 és 97 lap között. Annyira gagyi a játék. Amúgy az mit érez aki kiakasztott kontroller mellett minden gólját ünnepli 3. Osztályban és még cserél is a 80. Percben.
-
Digestive
veterán
Ha elkezdtétek valamelyik EVO láncot, akkor ne feledkezzetek meg róla. Ma járt le a Fast Forward és holnap estig lehet elkezdeni az Unsung Hero-t.
Nálam így néz most ki a my Evo fül:
Megcsinálom az Unsung Hero-t és utána Claimelem a már kész Fast Forwardot és a kettő upgrade összeadódik.
-
Sirandrish
legenda
Egy elkezdett Evoból ki lehet venni a playert, és másikat berakni, vagy már azzal kell letolni akit beletettem?
-
neo81
senior tag
Szerintetek melyik a jobb, a tactical vagy az advanced defending?
-
bodnar123
őstag
Több mint két hete nem tudom elérni a chatet. A procedúra végén kiadja a szöveget,hogy felkeresnek, és case-t nyitnak nekem. De nincs hozzavetőleges várakozást jelző szöveg (akinek működik annak ott van) és nem jön fel live chat. És a legjobb, hogy nem nyit aktát a dolognak. Szóval használhatatlan. Csak a fórumon lehet elérni az általános iskola 5. Osztályos infó szinten tudó supportosokat. A használhatatlan, indítsd ujra a számítógépet szintű tanácsok után általában vissza sem írnak. De a legjobb az volt, aki megírta,hogy neki jó így biztos nálam van a gond. Elmondtam , hogy próbáltam 3 accountról, kb 10 eszközön,6 féle böngészővel,vpn-el kb 6 országból, geforce nown keresztül egy holland és egy Amerikai számítógépről. Emellett kb hetente 5+ poszt írja, hogy nem tudja elérni a live chatet. Ezek után sosem jön válasz.
Ez a cég gyalázatos. Az egész modell, a semmihez nem értő emberekkel, és botokkal. Szóval ennyi. Biztos van akinek megy, de lehet ehhez is akkora mák kell mint egy toty nyitáshoz.
-
mettek
addikt
Ma délután toltam pár fut meccset. Szokásos laggtenger, a játékosaim mintha ólomból lennének úgy mozognak. Ugy szivatott és alázott az ellenfél ahogy akart kb. Annyira felidegesített hogy a kontrollert majdnem ketté törtem. Ugyhogy hoztam egy döntést, eladom a playstationt mert ennek semmi értelme. Kb csak ezzel játszottam amugy is de ez meg csak tönkre tesz. Ugyhogy astalavista fc fifa ps stb.
-
Mrguba
őstag
Ti kit evoznatok fel az FS-ek kozul????
Hibrid PL-LA LIGA-NWSL csapat -
bubuska10
senior tag
Nem unatkoznék, ha inkább játszhattam volna ezzel a szarral
de minek? Ha kikapsz vereség, de ha 4-1-re nyersz akkor is vereség... Csak az igazamat / helyes mérlegemet akarom, mert így semmi értelme.
Közbe beszéltem az "Év Viccével".
Akash-nak hívták. Utánanézett a "teammel". Mikor rákérdeztem, azt mondta, h látják, h én nyertem. A game serverre hivatkozva viszont nem tudnak mit csinálni. Mondom neki fix the servers then.
Reménytelenek. De legalább el lehetett érni őket.
-
bubuska10
senior tag
20 perc várakozás után kiléptem, majd vissza. DNF, beírta vereségnek..... Hol találom az online supportot? A Fifa 21-nél tudtam velük realtime beszélni, amikor véletlenül a tokeneket beleraktam egy sbcbe.
Kurvára nem mindegy, h 4-5 vagy 3-6. Megnyertem a meccset bassza meg.
-
bubuska10
senior tag
Egy csalóval van dolgom? PC-s ellenfél, WL, 80. percben 4-1 lett ide. Középkezdésnél átváltott a kontroller indicatorja kék színűre. Lepörgettem az időt és lefújták a meccset... de nem lehet elnyomni! Tíz perce mutatja az öltözőt, stadiont, kommentátorokat. Ha bezárom a játékot, megadja a wint? Mert végülis a meccset lefújta...
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #6633 üzenetére
En ezt irtam meg kb masfel honapja,hogy ugyanezt jatszottam el tavaly.
Egyszeruen van rengetegszer,hogy ott vannak a dupli magaslapjaid,de maximum csinalsz belole egy totw packot,ergo a szarnal tobb de amugy,a ratingot nezve kidobalod oket.
Nem lenne azaz isten hogy ujra elkezdjek packot fererakni.Jovore egyedul fix nem kezdem el,megbeszeltuk mar haverommal,hogy ketten tolunk egy accot.
Nincs ennyi idom,se kedvem vele jatszani,viszonr ugy tok oke,o meg szeret sb-zn is,tokeletes.
Megvesszuk az ultimatet,beledobunk fejenkent 30-40 eut meg,aztan hajra. Mindenki jatszik egy kicdit es pont ki lesz minden maxolva hetente. -
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish #6633 üzenetére
egyetértek
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #6629 üzenetére
Amit lesz*ptam TOTY alatt a pakkokkal hogy nem volt mibe visszaforgatni, én mégegyszer nem tartalékolok az ziher
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6629 üzenetére
Dehogy, majd futties alatt.
-
Kristof_94
nagyúr
Ti nyittok most?
-
prannk
őstag
Jó sok órát elbasztatok
nekem kezdés óta 150 órám van
Ezt sikerült összehozni
És én inkább SB zek van összevissza 50 divison rivals meccsem
-
Aguinaga
őstag
Ez a Pina jó lehet?
-
Chalez
őstag
Én ismét uninstalláltam ezt a "valamit" a franc sem akar idegrángást kapni. Veszek egy 4080-at, aztán nekiállok mindenféle single gamét játszani, amik eddig elmaradtak. Imádom a focit, de a szar wi-fis netemmel még rosszabb az egész. Van egy Ginola és Mbappe eladható játékosom, plusz 600k-m, de teszek rá. Kétszer annyi időt töltöttem el vele minimum, így is, mint kellene, és mire jutottam?
Toxic trash az egész.
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07 #6610 üzenetére
A 23-ban majdnem az összes wlt lejatszottam.
24-ben egyet sem
Sajnos hányinger az online meccs. Már az első percekben tudom ki nyerhet. Ki lett world classra húzva és ki semi prora. Gusztustalan.Tenaijo: ez sem igaz. Kb 6000 pontot nyitottam el toty alatt és semmit sem adtak. Még 500k coint vertem el Trade csomagokra. Ezek is kidobott coinok lettek
Sok száz csomag nyitás és 1db Alisson jött. Ennyi.
Még a pont vásárlók is át vannak verve. Hiába költöttem még ettől sem lett jobb a pack luck.
Maradtam Red listán. -
taylorp
senior tag
Valami csoda folytán tegnap sikerült nyitni 2 promó lapot is. Giménez és Lukaku. 2 sbc hiányzik Eusébióból, tudja a játék, hogy mikor kell használható? csatárt adni. Nem próbáltam még, de fogalmam sincs mi kerülhet benne 1 millióba.
-
tenaijo
tag
válasz
bubuska10 #6606 üzenetére
Tolnak afelé, hogy a csilliós store packokat vegye az ember.. Néhány éve még röhögtünk a store-ba akkor frissen bekerülő untrade packokon, mondván "ki az a hülye, aki olyan csomagra költi a jómagyar forintot, amiből a játékosokat nem tudja a piacon eladni?".. Mostanra eljutottunk odáig, hogy csak az untrade store pack ad bármit is nagy szerencsével, mert a többi tradelhető csomag súlyozása is 0. De hát költsön erre a játékra akinek hat anyja van..
-
gjoe
addikt
Én daviest nem tudom befejezni. 86-86-87 csapat hianyzik.
Kb 10 db 82 upgrade és mind 82es lap volt. Kiraktam az összes 83x10 et. Kettőt nyitottam ki a héten de mindkettőben 84 volt a max.
Botrányos.
Nem is tudom miért csinálom mikor játszani már alig játszom. Rivals 3win és sb objektek miatt. Ennyi. -
bubuska10
senior tag
Egy hete abban reménykedtünk itt, hogy a toty után majd jobb lesz a "droprate", de ez nem valósult meg.
Még egy szaros Konferencia ligás promo lapot se nyitunk. A héten minden 85 picket, 83x10-et megcsináltam.És a legjobb egy 86-os totw, meg egy 87-es Maignan volt. Mondhatni szarabb lett mint toty előtt, mert akkor még azért bele lehetett futni egy gold De Bruynebe, Haalandba, Courtoisba, Lewába vagy vmi csajba stb.
-
tenaijo
tag
válasz
EA's hit #6603 üzenetére
Kicsit félreértettél. Nem arra panaszkodom, hogy ezek után nem jött egy ötödik, meg egy hatodik, a "gusztustalant" arra értettem, hogy lehúzták nullára a pakkokat, mikor mindenki elkezdett nyitogatni, és azóta fodder SEM jön..
Aki akkor nyitotta el a csomagjait, mikor csak egyfajta pozi volt bent, az általában kapott is, aki várt a full teamre, annak lóxar se jutott..Példaként írtam le, hogy én mit nyitottam akkor és most, hisz nagyon nagy a kontraszt, elnézést kérek, ha a lelkedbe tiportam.
-
EA's hit
őstag
válasz
tenaijo #6590 üzenetére
2 toty meg 2 toty ikon utan mondjuk biztos nem panaszkodnek egy szoval sem a luckra, ez minden csak nem gusztustalan, elarulom... nekem pl 5 ev alatt 1 toty es 1 toty ikon jott, azok sem iden, de hat biztos masfele szenvedes lehet 4 db sokmillios lap utan egy hetig nem nyitni semmit... ugyebar mindenki a maga szintjen nyomorog
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #6600 üzenetére
Nem kell ahhoz Dél-Amerika. Ha olyat tesz akár egy európai játékos ami nem tetszik akkor megy a golyó a fejébe.
GTA stílusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest