Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Kindle-t honnan szoktak külföldről rendelni?
Egyébként ez milyen formátumokat visz, csak amazon sajátját, vagy epub és hasonlókat is?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
átolvastam egy csomó cikket meg hsz-t, most már teljesen fogalmam sincs milyen ebookot kellene vennem.
Olcsóbbak (20K körül Alcor, Wayteq, Koobe) problémásak lehetnek, utána meg csak Kindle van, de azt meg problémás beszerezni, itthon meg azért drágább.
Meg azért szívem szerint 20K-nál többet nem szívesen adnék ki.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Kindle 6 reklámos verzióját hogy kell elképzelni? Olvasás közben vékony sávban megjelennek reklámok (alul/felül?), vagy csak a lockscreenen van reklám?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Kindle-hez tokot milyet használtok? Valami nem túl drága és ormótlan kellene.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz csgabee #9923 üzenetére
Formátum mizériát nem értem, ez kb epub kivételével olvas mindent ami kell. Ha esetleg tényleg nem találsz egy könyvet prc-ben, vagy mobi-ban, akkor 1 perc alatt átkonvertálod és kész.
A menü tényleg nem magyar, de elég szögegyszerű, mutatja a könyborítókat aztán ráböksz arra amelyiket olvasni akarod és kész. Persze van még egy-két beállítási lehetőség de nem sok.
Tok az valóban még 1-2 ezer forint, de nálam ez nem volt szempont.
Engem elriasztottak a vásárlói véleményekben olvasható fagyások, akadozások, lassúság ami a Wayteq és Koobe olcsóbb olvasóira jellemező, mivel nekem is ez volt az első olvasóm, nem szerettem volna csalódni, így inkább a tutira mentem.
Nameg a Kindle-t mindenhol dícsérik, olvasási élmény ezen az egyik legjobb.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz LittleBiG007 #9929 üzenetére
valóban, ha viszont ezek a kritikus pontokat esetlegesen nélkülözni tudja (nálam a garancia kérdést leszámítva ezek nulla plusz értéket képviselnek), akkor lehet hogy a Kindle-vel jobban jár, már csak a megbízhatóság miatt is.
De elismerem, hogy másnak mások lehetnek az igényei, amikor én megláttam, hogy ugyanannyiba jövök ki K6-tal, mint a Koobe-val, percig nem volt kérdés melyiket vegyem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Apámnak vennék egy olvasót, segítséget szeretnék kérni, hogy melyik 20e Ft körüli olvasó lenne erre a célra a legjobb. Nekem egy Kindle 6-om van, nagyon szeretem, de most feltétel lenne a magyar nyelv.
Olyan kellene, ami a lehető legegyszerűbben kezelhető (könyveket majd én rákonvertálom neki, sok formátumot nem kell, hogy tudjon, mobi-t azért igen), ezalatt a lapozást és könyvmegnyitást értem.
Értelemszerűen nem kell a beépített világítás sem, touch sem.
Köszi és BÚÉK mindenkinek!
Run&Ride
-
HKorn
veterán
20-25 ezer körül mi most az ajánlott eBook olvasó? Lehetőleg minél egyszerűbben kezelhető legyen. Kindle 5 refurb 22-ért nem lenne rossz, de sajnos magyar nyelv hiány miatt kiesik.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Apollyon #14647 üzenetére
Hát én attól függetlenül, hogy alapkövetelmény-e, vagy sem, a sima Kindle mellett döntöttem, mivel ez 70€ volt, míg a PW 120€ lett volna, és szvsz 50€-ot nem ér meg egy világítás, annyiért felkapcsolom az éjjelilámpát inkább
persze tudom nagyobb felbontás etc, de akkor se
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest