- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Édesanyám megkért, hogy nézzek neki egy e-book olvasót karácsonyra. Nekem évek óta tökéletesen üzemel egy Kindle Paperwhite II. Emiatt gondoltam, hogy ami bevált attól nem kell eltérni és egy PW4 vagy 5 lenne az ideális választás neki. Magam végett is, hogy ne kelljen két rendszert megszoknom, mert úgyis én leszek az, aki segíteni fog neki.
Mi a véleményetek? Esetleg mást ajánlanátok? Ha nem, akkor megéri a felárat a PW5? 2014-ben a Hardveraprón keresztül vásároltam meg a reklámmentes eszközt. Jelenleg mi a legegyszerűbb módja annak, hogyha reklámmentes készüléket szeretnék beszerezni?Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Most olvastam el az összefoglalót. Az alapján úgy gondolom, hogy mindenképpen érintős, háttérvilágítással szerelt készüléket szeretnék. Jó lenne, hogyha fejleszteni tudnám az angol nyelvtudásomat. Jól sejtem, hogy erre a Paperwhite 2 a legalkalmasabb?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest