- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel találgatós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Több órányi teszt és fórum olvasgatás, valamint számtalan összehasonlító videó nézegetés után még tanácstalanabb lettem, hogy mit vegyek.
Állítólag a Kindle a legzökkenőmentesebb olvasó. Nos, a videók alapján ez kb tizedmásodperceket jelent mert lényegi különbségeket nem láttam pl a Koboval összehasonlítva.
A Pocketbookot kizártam a tesztek alapján. Róluk nem is néztem videókat. De elkövettem azt a hibát, hogy bementem a MM-ba és kipróbálgattam az olvasókat. Meglepődve tapasztaltam, hogy a Pocketbookok is teljesen rendben vannak sebességügyileg. Az pedig hatalmas bónusz, hogy van rendes könyvtárszerkezet. A szótár is egészen használhatónak tűnt hozzá.
A Touch HD és Lux gombjai tényleg halkak. Van kattogás, de simán tűréshatáron belül van.Sajnos csak Paperwhite meg sima Kindle volt. A Voyage-t nem tudtam megtekinteni, pedig nagyon jó lett volna. Könyv nem volt rajtuk, csak a használati útmutató. Szótár funkció sem működött regisztráció nélkül. Szóval sok mindent nem tudtam kipróbálni rajtuk. Azt mondjuk észrevettem, hogy a margók nagyon rosszak. A legkisebb is nagy szerintem.
Voltak Bookeen márkájú olvasók is. Az egyiknél síkban volt a képernyő a kávával és nem nézett ki valami jól. Nagyon nagy volt a távolság az üveg és a képernyő között. Kíváncsi lennék, hogy a Voyagenél is ennyire látványos a távolság vagy csak a Bookeen lett ilyen suta.Mivel világos volt ezért a világítást nem nagyon tudtam tesztelni. Működni működött meg egyenletesnek tűnt, de sötétben jobb lett volna látni.
Az Alcor Myth Ledet is megnéztem. Na az katasztrófa a többihez képest sebesség terén.Valahogy olyan mintha az e-book gyártók összebeszéltek volna és szándékosan úgy alkották meg az olvasóikat, hogy legyen egy terület amiben jobb a többinél. (Kivéve Alcor)
A Pocketbook Touch HD 2 jó kis olvasónak tűnik. Az ára viszont elég magas (52e). A PW csak kb 33e viszont nincs benne SMARTlight és gombjai sincsenek, meg könyvtárszerkezetet sem támogat. Viszont remek szótára van.
A Voyage 60e. Ezért a pénzért kapunk gombokat amik teljesen hangtalanok és tuti nem romlanak el. Valamint sík képernyőt is, ami szerintem nagyon tetszetős.
A Kobo H2O 2nd vízálló és 6.8 col. Az ára 67e. Van benne Comfortlight is. De nincsenek gombjai és a szótára sem túl jó állítólag.
A Kobo Aura One szintén vízálló és 7.8 col. De gombok ezen sincsenek. De ha jól látom akkor a képernyője szintén síkban van a kávával. Az ára viszont már 75e
A Kindle Oasis ára pedig már erős túlzás kategória nálam. Szóval ő nem játszik.Még emésztenem kell egy picit a dolgokat. Prioritásokat kellene felállítanom, de nem nagyon megy.
Mindhárom márkával szimpatizálok ilyen vagy olyan okok miatt. Mindben van valami ami tetszik és olyan is ami nem. Úgy tűnik a számomra tökéletes olvasót még nem gyártották le.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged