- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
[L]http://dvdtodivx.fw.hu[/L]
-
Hequila
őstag
Mivel a címben FAQ szó is szerepel, ezért ide írom problémám:
Az egyik DVD filmről biztonsági másolatot tartok a vinyómon, de nem én mentettem le, nem tudom milyen programmal mentették. És valszeg bennhagytak valamiféle régiókodot. Ez azt eredményezi, hogy nem tudom az IFO-kat a vinyóról megnyitni. Szóval mivel lehetne kiszedni belőle ezt a kódot? -
Cyberslider
őstag
Egyértelműen Gordian Knot!
Olyan nincs,hogy egy gombbal divx,nyilvánvaló hogy bizonyos dolgokat szükséges
beállítani.
Elsőre persze kicsit bonyi a progi,de van leirás a neten is,és ha belejössz,logikus,és könnyű. Magyarul is tud. Simán kiválasztod,mekkora legyen a divx,és ő kiszámolja a bitrátát.
Mpeg-re még a drDivx is jó.
Egyébként sztem van már pár ilyen topic :) -
BlackWoOd
aktív tag
Én speciel egy DVD-ripper progi + VirtualDub-MPEG2 kombót használok.
DVD-ripperrel leszedem vinyóra az mpeg2 streamet és a kivánt hang streamet demux-olva, a hangot, ha kell konvertálom 16bit sztereoba és VirtualDUB-bal összepakolom a végeredményt.
De én a mai napig fix bitrate-et használok videora/hangra, változó bitrate-et csak videora és csak ritkán.
Ja, nem csinálok ilyesmit nagyüzemben, úgyhogy valószínüleg ''elavultnak'' számít az én módszerem.
(Hangra ''azid'' és/vagy ''Adobe Audition'' az én barátom, mást nemigen használok.)
mod.: igaz ugyan, hogy nem egy lépés, de az összes beállítást magam állíthatom.
[Szerkesztve] -
UP
-
Vagy mondjuk SVCD...
-
DVD-t szeretnék rippelni egy lépésben. Tehát mondjatok olyan progit amivel egy lépésben le tudom szedni mondjuk divx-e a DVD-t! Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iphone 13 Pro 128Gb/ Max , kártya független, szép állapotban
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest