- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
''Princot most ezt tudtam venni,tudom hogy szar meg minden...''
Kérdésedben benne volt a válasz is. Próbáld meg ugyan azt a filmet kiírni mondjuk egy Verbatim lemezre és láss csodát. Ha sz@r lemezt veszel és még abból is a legnyűgösebb szériát akkor nemértem miért csodálkozol ha az eredmény is olyan lesz mint a lemez amire írtál. -
arpeen2
senior tag
1. azt jelenti hogy lila az alja...semmi többet
2. ha többmenetesen írsz egy lemezt akkor később tudod folytatni rá az írást amíg a végén le nem zárod a lemezt
3. azért írhatsz rá csak 4.38 GB-ot (vagy 4489 MB-ot) mert 1024 a váltószám a byt kbyte között és ők 1000-el számolva ''csalnak''
4. Ma még nem lehet DVD-t túlírni sem a szoftverek sem az írók nem támogatják
5. nyugodtan írhatod adatlemezként az avi, mp3 stb cuccokat...énis így írom...biztos van 1-2 írást könnyítő funkció benne azért van külön kitéve hogy mp3 lemez...stb... -
arpeen2
senior tag
Tegnap megvettem az egyik régóta keresett kedvenc filmemet eredeti műsoros lemezen az egyik multinál (Int@rSp@r) 990Ft-ért. Csak kíváncsiságból egy olvasási tesztet áttoltam rajta :
Ez nekem kicsit új, Ti találkoztatok már ilyennel ? -
arpeen2
senior tag
Hát mindenképpen az ismert (és elismert) márkákat használd ha megbízható adattárolást akarsz -> TDK, Verbatim, Philips stb. Ezeket a nóném sz@rokat igazán elfelejthetné már mindenki. Ma már szinte nincs is különbség árban a sz@r és a márkás lemezek között. Akinek így sem éri meg normálist lemezt venni az magára vessen.
-
arpeen2
senior tag
válasz Puncipocak #4455 üzenetére
Warezolj csak azkell ide moderátorok szeretni fognak....alapelveken át kéne futnod ha eddig nem tetted.
-
arpeen2
senior tag
Én is az általad problémásnak vélt Philips lemezt használom Pio 108-al 1.20 hackelt fw-el. Mivel nemrég vettem ezért csak kb 15-öt írtam meg belőle és a visszaolvasási tesztek eddig mindd lassítás nélkül, maximum sebességen történtek meg a lemez végén 12,5x sebességgel ami a Pio-nál írott lemezek esetében a maximumot jelenti. A 15-ből kb 10 db volt DVD video a többi sima adat lemez, a filmek az asztali lejátszómban (ami elég öregecske már -> Elta 8890 ) tökéletesen olvashatók, lejátszhatók.
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- SSD többféle, sata 2,5"
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest