Aktív témák
-
Lortech
addikt
Persze, letesztelem, feltéve ha le tudom. Most megyeget kétszeresen az írás, van még belőle 7perc. Ilyen lemez nekem ingyen se kéne, de ezt hozta, én meg megírom, ha neki ez kell.
De azért a borítója ott van (slimtokos lemez): Fantastic Security felirat. -...ha sikerült megírni persze.
Belül meg ilyen szöveg fogadott: ''This 4x DVD-R is exclusively for use in 4x DVD-R/-RW drives and video recorders. Drives and recorders of earlier generation require a firmware upgrade. To apply the latest firmware upgrade, please contact the manufacturer of your device or check the website hhtp://www.dvdvhs.com''
Az utóbbi nem elírás, legalábbis nem általam elkövetett.
Érdekes amit írnak, minek firmware upgrade, ha nincs is mid-je ?
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz Lortech #4951 üzenetére
Ez érdekes
Bővebben: link
Mától áttérek EMTEC-re. ( vicc )Thank you to god for making me an atheist
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lortech #4954 üzenetére
Nah,ilyet se láttam... Ööö csoda? Én maradok a Verbatim+Platinumnál,az 1évben akár többször is produkálhat ilyen görbét
Szerk.: lorcsi:azt hittem Lortechet kérdezed
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
operator10
senior tag
Helló.
tapasztalatotok, érdekelne, illetve a tanácsaitokra lennél kíváncsi.
Tehát olcsón tudnék szerezni Premium Grade Media DVD-R 4X lemezeket.
De gyanusan olcsó az ára, és a neten nemtaláltam róla semmi infot
Szóval erről a lemezről szeretnék minnél többet megtudni.Milyen minőség?Érdemes e belőle jobban bevásárolni?És érdemes e saját célra hósszúúúú távra adatokat menteni rá?
Előre is köszi"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
operator10
senior tag
válasz operator10 #4957 üzenetére
ja és még esetleg annyit hogy TEAC-DV W58G írórol mi a véleményetek, alkalmam lenne kicserélni mit javasolnátok helyette?
Köszi"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz operator10 #4957 üzenetére
Mennyire olcsó? Csak azért kérdem,mert hátha van kicsit drágább,ismertebb alternativa
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
operator10
senior tag
Olyan 40-42ft körül adnák.50db-os tételekben.Csak abszolut nemtudok róla semmit.Ezért az egyszeri 50db megvétele is riziko.Bár van nálam most belőle 2db, de fogalmam sincs mit nézzek, figyeljek,teszteljek rajtuk.Eddig mindíg ''csak'' jóminűségő lemezeket használtam.verbatim, stb.tehát szinte abszolut kezdő vagyok ilyen téren
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
Lortech
addikt
válasz operator10 #4960 üzenetére
Bővebben: link
Ha ez is ilyen Ritek G05, akkor valószínűleg nem lehet olyan rossz lemez. írjál meg belőle egyet, és teszteld le, mást nem nagyon tudsz csinálni. Az, hogy hosszútávon mi lenne, azt nem lehet megmondani. Ez benne a rizikó. Saját adataimat nem bíznám rá a helyedben.Thank you to god for making me an atheist
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát igen,az elég olcsó.De ettől függetlenül,hogy Ritek g05,nem jelenti a midőséget. Olvasd el ezt a cikket,és akkor megérted,hogy mire céloztam : Bővebben: link /PPéter utólagos engedelmével /lassan már alapmű lesz //
Én minimum 1 Arita szintet céloznék meg,de inkább platinum vagy verbatim,ha hosszútávú adattárolásról van szó. /meg persze a mégdrágábbak: a plextor,verbatim(Ty-s),stb.../Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
50db*42ft= 2100f és nem tudsz róla semmit.Mint írtad rizikos!
80-120ft*50db= 4000-6000 de az legalább tuti és minőségi.
Te tudod! -
almi
senior tag
Milyen progival ézhetem meg hogy milyen alapanyag a DVD?
-
Szabesz
őstag
Esetleg:
DVD Identifier, amit épp nem ismer azt a netről frissítheted.
Bővebben: link¯\_(ツ)_/¯
-
operator10
senior tag
Hát, megírtam egy ilyen lemezt.Dvd filmet írtam rá.Ezek után Nero indít majd teszteltem mind az írómban mind az olvasómban.De sajna mindkét eszköznél, kb a teszt felénél ezt az üzenetet dobta ki a nero:LE-C UNCORRECTABLE ERROR(0311059
Ez mit jelent?Sajna nekem fogalmam sincs"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz operator10 #4969 üzenetére
Hát asszem azt,hogy a Platinum,vagy Verbatim jobb választás lesz És PPéternek igaza volt,hogy attól,hogy a MIDje Ritek G05,attól még nem feltétlen azonos minőségű mondjuk 1 Traxdata v. Primedisc Ritek G05ös lemezzel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Szabesz
őstag
Azt hogy elszúrta Persze etől még lehet hog csak épp rosszat fogtál ki.
Válaszd inkább a bevált minőséget: Verbatim, TDK, Platinum¯\_(ツ)_/¯
-
Lortech
addikt
Ha írtál már ezelőtt Ritekg05-re és az jó volt, akkor örülj neki, hogy időben kiderült, hogy milyen a minősége a lemeznek.
szerk: operator10-nek ment.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
operator10
senior tag
Igen, igazatok volt, van.Dehát ezért is voltam e topic véleményére kíváncsi
Kicsit utánaérdeklődtem és a ''visszaolvasással'' van baj, ennél a lemeznél
természetesen más lemezekkel is kiprobáltam a tesztet/maxel-r, verbatim-r, tdk3rw, stb, és eggyiknél sem jelentkezett ez a probléma
tehát maradnak a bevált régi jó márkák
köszi a segítséget, véleményeket"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz operator10 #4974 üzenetére
Hát,ha ''csak'' a visszaolvasással van a baj Esetleg,ha mindenáron ritekg05ös lemez kell, akkor az arita,ami még olcsób,kb 75Huf körül lehet kapni,és egész tűrhető a köznép megitélése.
-
PPeter
addikt
Köszönöm, végre látom, hogy nem hiába koptatom a billenytűket Néha már az aza érzésem, hogy hiábavaló erőlködés...
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz operator10 #4978 üzenetére
Dehogy, PPéter csak örült,hogy végre valaki megérti a ''dörgést'',és nem írta feleslegesen le a dolgokat
Szerk.: megint nem tudok irni...
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Incognito
senior tag
Megbízhatósági sorrend van valahol. Arra gondolok, hogy most melyik az a lemez amire érdemes írni. Most Trax-ra irogatok, eddig bevált.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Incognito #4981 üzenetére
Ez kérdés volt?
Hát szerintem:
1. TY alapanyagú lemezek : Plextor,Verbatim, /esetleg Fuji/
2.normál Verbatim, esetleg Platinum /ricoh/
3. Traxdata,Primedisc,Philips,TDK
4.Arita,Ridisc,Ridata
5. No ez már a szánalmas kategória
UI.: Ha kihagytam 1-2 típust,akkor sorryHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
almi
senior tag
Köszi a válaszokat!A DVD identifiernél kötöttem ki de be is vált
-
CactuS
Arcképgyáros
Ilyenkor jö a szokásos linkem - PPter utólagos engedelmével - Bővebben: link.Lényeg a lényeg: Az alapanyag 1 dolog.Az,hogy az a konkrét alapanyag hogy,vagy miért került a ridischez /felesleg,vagy nem megfelelő minőség/ nem ismert.Ez olyan,mint a ''40 FTos DVD TY alapanyaggal''szindróma.Közel nem lesz olyan minőségű,hiába - állitólag TY-.Nekem konkrétan volt Arita,és Ridisc is elég sok,és kb 1 szinten vannak.Mind2ő elfogadható minőségű,de csak kevésbé fontos dolgokat mentettem eddig rájuk /már elfogyott,szal nem./ Pl: Filmet nem írnék rá csurig 1ikre sem.Szal 1 szónak is szát a vége, hiába MMc,CMC,vagy mi nem biztos,hogy van olyan jó /és tartós,mint a TDK/
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Szabesz #4985 üzenetére
Lehet,hogy van olyan jó,nem nagyon volt TDKm,viszont elég sok kompatibilitási problémát hallottam róla Ezért csak 3. De az tény,ha valakinél beválik,akkor jobb,mint az Arita-Ridisc párosítás.
-
törölt tag
Hát szerintem:
1. TY alapanyagú lemezek :+- Plextor,+-Verbatim, /esetleg +Fuji/
2. normál + - Verbatim, +Platinum /ricoh/,+Philips/Mbi/,+tdk/Ricoh/
3. -+Traxdata,-Philips,-TDK.-fuji,+Ridata/ricoh/
4. -+Arita,-Ridisc,-Ridata
5. No ez már a szánalmas kategória
Én nálam ilyen.De Cactusával majdnem azonos! -
DaMega
csendes tag
Hi!
Errefelé még új vagyok, de csak hogy ne legyen teljes a Verbatim- Tdk vita leírom a tapasztalataimat. Vettem Verbatim -R dvd-ket (sokat), mert elég sok jót olvastam erről a fajtáról, és gondoltam kipróbálom a Ritek G layeres lemezek és a Tdk-k után. Hát jó sz.. bocs vacakok ezek a lemezek! 3-ból 2 frizbi 108-as Pio-n mondom ok, firmware, felraktam a legújabbat (pont ezt ajánlják hozzá). 3-ból 1 frizbi. Hmm. Akkor talán ha nem 8x-el, hanem 6x-el írnám a 8x-es lemezt? a végeredmény 9 jó, és 9 frizbi. Na akkor higgadásképp kipróbálom másik íróval. Kibontottam egy másik dobozt, bele az asus 1604p-be (pio 108 az is) 4-ből 2 frizbi. Na itt már erősen vakartam a fejem, nem baj! Megint kibontottam 1 dobozt. Bele asus 1608p-be (pio 109) ez is 3-ból 1-et elrontott. Na itt bekattantam, el is adtam gyorsan a lemezeket... Ránézésre mindig mindegyik lemezt ugyanott rontotta el mind3 író. (~a 3.Gb-nél ami olyan 1 cm a saroktól, de több helyen is látszott a lemezen, hogy visszaveszi a sebességet -sötétebb írás)
A lényeg, hogy nem valami warez tartalmat, hanem egyszerü avi video-kat akartam kiírni (tehát nem az image fájl a hibás, semmi brutál data error-os védelem), amit utána tdk-ra lazán kiírtam 12x.
Azaz rövien: -R-nél én is a Tdk, és a G05 layerre szavazok.DaM
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Hm ez furcsa.. sose hallottam ilyet Verbatimról...Én már elég sokat megirtam vele,de mind1ik hibátlan lett.Sose volt gondom velük.Nem lehet,hogy belefutottál 1 hamisított szériában?
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz lejszlo #4993 üzenetére
Ugyanarra a lemezre /Verbatim -8x/ Aztán felvilágosítottak,hogy azért van,mert az író is átkerült 80eres kábelre.Még 1 darabig dolgoznom kell rajta,hogy hogyan tegyem át 40 eres kábelre
-
PPeter
addikt
Először is a sötétebb-viláéosabb csíkok minden Z-CLV-ben író drive-nál jelentkeznek, mivel a lemez egyes zónáit (belülről kifelé haladva) lépcsőzetesen gyorsulva írja meg, tehát elkerülhetetlen, hogy az írás ne különbözzön némiképp a zónákban egymáshoz képest. Ez még nem jelenti, hogy rossz a lemez. De mit is értünk azon, hogy rossz a lemez? Nem tudtad visszaolvasni? Magában az íróban? Vagy a visszaellenőrzés jelzett olvashatatlan szektort?Amúgy el kell szomorítsalak: az agyon magasztalt TDK a nagyobb márkák közül a leginkább közepesnek mondható lemez, a 8x-os lemezeiket a legtöbb íróban nem is javallott névértéken írni. De hát te tudod. A hamis Verbatimot én kizárnám (nem rohangál olyan sűrűn hamisított lemez errefelé, főleg nem Verbatim), de egy rossz szériát kifoghattál, ami MINDEN gyártóval, márkával előfordul. Ezt elhiheteted nekem. Márpedig statisztikailag kissé nagyobb rálátásom van erre, mint neked, ugyanis nem 10 vagy 20 lemez alapján, hanem százas nagyságrend felett merem csak kijelenteni egyik-mésik lemezről, hogy az jó, vagy rossz termék - és van olyan hét, amikor ezres nagyságrendben kell sokszorosítanom valamilyen marketing-, vagy egyszeri kispéldányszámú anyagot cégeknek.
[Szerkesztve]PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Batman
őstag
Folytatás következik:
Bővebben: linkA Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
Aktív témák
- HGST HUH721010AL SATA3 10TB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB WD Black Gen4 NVMe SN850X SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest