Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Ottó58 #15215 üzenetére
Csak az a fura, hogy ezt a random Maxcell -RW lemezt se a Pio, se az Optiarc nem akarja írni. Törölni sem tudom, a Pio azt mondja "power calibration error", az Optiarc szó nélkül elszáll, ha teljes törlést kérek. Elvileg letörölve vettem őket, de írni egyik sem tud rájuk (már több lemezet is próbáltam mindkét meghajtóban a 10-es csomagból).
Lehet, hogy egy viszonylag nagy korkülönbség a gond, vagyis hogy az írók régiek, a lemezek fiatalabbak, és ezért nem jön össze a "házasság"? Bár használt lemezeket vettem (100 ft/db), így nem ismert a pontos koruk (de egyáltalán nem karcosak).
Azért elviszem a Pio írót egy szakihoz, hogy szedje szét és portalanítsa, aztán ha nem jön össze, akkor kipróbálok valami más más lemez márkát.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Végül Maxcell 1x-2x DVD-RW lemezeket vettem, és se a régi Pioneer 216L, se egy hasonlóan öreg laptop mindenes (+/-RW) Optiarc írója nem boldogul vele.
Bár a Pioneer talán csak tele van porral, de a laptopé passz (ott ugye könnyű takarítani az optikát).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
A dilemma az, hogy nincs itthon semmiféle lemez, és nem tudom vehetek-e bártam RW-t, vagy csak R-t. A poros Pioneer íróm tuti megírja és olvassa mindet, de a kínai autórádió/tv talán nem olvassa a RW-t. De mondom, olyan rég nem foglalkoztam optikai médiákkal, hogy csak nagyon ködösen derengenek ezek a mit-mivel-hogy-és-hogy-nem...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Kicsit off, de nem találtam jobb fórumtémát.
Nagyon rég nem foglalkoztam optikai lemezekkel/írókkal/olvasókkal, és nem emlékszem, hogy a gyakorlatban kvázi bármelyik újraírható DVD lemezt beolvassa-e bármylik DVD olvasó.
Azért érdekelne, mert egy ismerősöm kérte, hogy a céges furgonba épített, DVD olvasós kis "multimédia egységhez" írjak már neki filmeket. Kipróbáltunk benne gyárilag nyomott DVD-t, és azt gond nélkül lejátsza. Csak nem tudom, hogy újraírhatót DVD-t is olvas-e.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest