- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Fiúk !
Ma vettem a "fukarban" egy Philips BDP 3000/12 Blu-ray lejátszót 23k. -ért ...
Az ár jó, öröm és bódottá
Leemeltem, kifizettem, garipapírt lepecsételtettem. Ismét leragasztják, itthon kibontom és jött a meglepetés. Szerintem nem originál...! A távvezérlő elemei benne a vezérlőben, az elemek celofán maradványa a dobozban, a lejátszó elején nincs fólia, pedig szerintem kellene lennie, ujjnyomok az előlapon és a nagy zacskó kibontva, amiben a különböző füzetek vannak.
Ugyanebben a zacskóban lehetett egy tájékoztató papír és egy "install"? CD. A papír arről szól, hogy miként kell (szerintem első beüzemeléskor) a CD-t berakni és installálni. Én így értelmezem. Egyébként beállítgattam, kipróbáltam és ennyiért nekem zsír lenne.Létezik, hogy mindegyiket kibontják és a "lúzer júzer" helyett valahol ezt már megcsinálják, hogy még véletlenül se kerüljön vissza egy sem, hogy: Nem megy...
Ez magyarázat lehetne a "kibontásra és használtságra". Másra gondolni sem akarok, mert akkor heves ká anyázást rendezek a boltban...
Választ várok tőletek...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest