- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henry06
tag
Ma megvettem a pioonert, hát ennél azért többet vártam
Nincs magyar menüje, a divx lejátszás meg hagy kívánni valót maga után, habár csak crt-én próbáltam(a hd tv-ém még nincs meg) de az már most látszik hogy nem folyamatos a lejátszás. A ps3-mon sokkal jobb az egész, emelet nem is olyan jó a képe,tele van kosszal az egész kép, szóval nem tudom, ennyiért többet vártam volna. Dvd lejátszás nem rossz csak nincs zoom. Azt hiszem visszaviszem, bár kérdés hogy visszaveszik-e? Becserélném a sonyra inkább, szerintetek? Mit mondjak a boltban, egyáltalán kötelesek visszavenni?
-
törölt tag
Nagyjábol az emlitett két gyártó készülékei,és még egy-két gyártóé(pl.Sony,Orion,millenium,) eléggé megbizhatóak a szoros verseny miatt,és az USB lejátszással sincs nagyobb gond,az átlag divx-et mind lejátssza. És HDMI is rengeteg tipuson van jelen. De 5.1 analóg kimenet csak elenyésző számban található rajtuk.
De tájélkoztatásul: mkv.hdrip,H.264,stb lejátszásra semelyik sem alkalmas mert 600 sor felett egyik DVD játszó sem tudja a bemenő jeleit értelmezni. Az hogy felskálázza a saját és a bejövő jelet 1080p-re az más tészta. Mkv,,H.264 és egyébb nagyformátumú fájlok lejátszására USB bemenettel ellátott BD lejátszót vagy médiajátszót kell venned.Legolcsóbb ilyen az LG BD 550 27 ezerért. Amely ráadásul NTFS-t is ismeri. -
Kofa
csendes tag
Sziasztok!
CRT TV-hez SCART csatlakozós, megbízható DVD lejátszót keresek. DivX stb. nem hátrány :-) de nem is feltétel. A jövőbeli kompatibilitás miatt HDMI előny.
Előre is köszönöm,
Kofa -
Henry06
tag
Sziasztok ti melyik dvd playert választanátok ezek közül?
Pioneer DV-420V
:http://www.edigital.hu/DVD_lejatszo/Pioneer_DV-420V_DVD-lejatszo_ezust-p47433.html
26000 forint.Többiek.
SONY DVP-SR700H B
http://www.edigital.hu/DVD_lejatszo/Sony_DVP-SR700_DVD-lejatszo_fekete-p57441.html
18000 forint.SONY DVP-NS328 B
http://www.kozpontiszalon.hu/dvpns328.html
19000 forintSONY DVP-NS708 S
http://www.kozpontiszalon.hu/products/product_1995.html
21000 forint.A Pioo a legdrágább(26000) megéri vajon a sonyk-hoz képest? Ha valaki ért hozzá és válaszolna annak nagyon örülnék.
Köszönöm előre is. -
törölt tag
Az az igazság, szinte mindegy melyiket veszed.20008-tól szinte mindegyik kezel minden lemezt és a divix-et olvasók még a pizzát is lejátszák ha kell...
HDMI-kimenettel rendelkezők pedig rendesen fel is skáláznak. Ha olcsó kell,vedd ami szimpatikus,ha minőségi akkor Pioneer vagy Panasonic modelljei közül válassz.Vehetsz Denon,Onkyo,stb modelleket is,ha minőségi rendszerhez kötnéd.De a Pio kategóriájukban jobb náluk.
-
wurci
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható DVD lejátszót ami minél több fomátumot ismer, és jól kezelhetően lehet vele USBről lejátszani? Az ára se legyen azért túlzottan elszállt.
Köszönöm!
wurci
-
Mándor
csendes tag
Kicsit utána néztem a dolognak: "A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül
elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló,
17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik." Tehát simán előfordulhat,hogy amit megvesz az ember,azt már előtte egy hétig használta valaki. Ennél már csak az rosszabb,ha valaki kifog egy "utolsó darab"-ot,ami előtte még bemutató darab volt és egy hónapig ment napi 8-9 órát. -
Mándor
csendes tag
A fukarban minden műszaki cikket visszavesznek 3 napon belül,ha a vásárló valamiért meggondolja magát. A másik lehetséges oka a csomag felbontottságának,hogy már az üzletben előre beállítják a menü nyelvét.Ugye itt Magyarországon simán előfordulhat,hogy: 1.A júzer egy k*rva szót nem tud angolul
2.Analfabéta: a használati útmutató sem segít rajta. -
prmcsk
addikt
Fiúk !
Ma vettem a "fukarban" egy Philips BDP 3000/12 Blu-ray lejátszót 23k. -ért ...
Az ár jó, öröm és bódottá
Leemeltem, kifizettem, garipapírt lepecsételtettem. Ismét leragasztják, itthon kibontom és jött a meglepetés. Szerintem nem originál...! A távvezérlő elemei benne a vezérlőben, az elemek celofán maradványa a dobozban, a lejátszó elején nincs fólia, pedig szerintem kellene lennie, ujjnyomok az előlapon és a nagy zacskó kibontva, amiben a különböző füzetek vannak.
Ugyanebben a zacskóban lehetett egy tájékoztató papír és egy "install"? CD. A papír arről szól, hogy miként kell (szerintem első beüzemeléskor) a CD-t berakni és installálni. Én így értelmezem. Egyébként beállítgattam, kipróbáltam és ennyiért nekem zsír lenne.Létezik, hogy mindegyiket kibontják és a "lúzer júzer" helyett valahol ezt már megcsinálják, hogy még véletlenül se kerüljön vissza egy sem, hogy: Nem megy...
Ez magyarázat lehetne a "kibontásra és használtságra". Másra gondolni sem akarok, mert akkor heves ká anyázást rendezek a boltban...
Választ várok tőletek...
-
törölt tag
Valami hasonló.Ez úgy működik,hogy egy adott képen az összes pixelt körbepásztáznak,vagyis a körülötte levő pixeleket letérképezik úgy hogy egy pixel környékén elsösorban 6 másodsorban17 pixelenként mintát vesznek róla és un vektorgrafikus módon megnövelik a felbontást tehát felszorozzák a képpontok számát az éleket megtartva.másik módja hogy veszik az egész képet és az egészet digitális módon felszorozzák az adott képpontszámra,méghozzá színenként. és így lesz a 840:480-ból 1920x1080 és ezt mintegy állóképként küldik ki a megjelenítőre,így lesz belőle 1080p. Ehhez természetesen megfelelően gyors mikroszámítógép (processzor) és megfelelő algoritmus használata szükséges.Igenazt jelenti hogy az eredetileg 578 p-t 1080p-ben adja le tehát az adott megjelenőtőhöz méretezve.Jobb nem lesz a kép,csak nagyobb, tehát nem nő meg az információtartalma.
-
prmcsk
addikt
Erről a felskálázásról valaki világosítson már fel...
"Olyan jelfeldolgozási folyamat, amelynek során egy kisebb képpontszámú videojelből nagyobb képpontszámú jelet állítanak elő".
Ez azt jelentené, hogy egy normál DVD filmet egy ilyen felskálázós lejátszó a HDMI, vagy komponens kimeneten 1080-ban adja le ?
-
sergej95
csendes tag
Hello
Lenne itt 2. játékos viszonylag egy árban.
Thoshiba SD510KE és Samsung DVD-C550. Na nost nem tudom eldöntemi melyiket vegyem meg.Ugyanis a pixmaniárol van mind a kettőé.
Thoshiba http://www.pixmania.hu/hu/hu/04948207/art/toshiba/sd5010ke-dvd-lejatszo.html
Samsung http://www.pixmania.hu/hu/hu/07987838/art/samsung/dvd-c550-dvd-lejatszo.html
És a termék leirás sajnos nem egységes.( De lehet csak nekem)
Szerintetek melyiket válasszam , ha egy hd ready lcd tv-re kötném rá HDMI kábellel 5.1 nélkül? -
wody21
tag
Egy kérdés:
Adott egy sima asztali dvd lejátszó. Hogyan kéne kiírni egy 720p filmet dvd-re, hogy biztosan lejátssza? -
moongoose
őstag
Több helyen olvasom, hogy lejátszó helyett játékost ír a nép különböző fórumokon.
Esetleg lehet én maradtam ki valamiből?
Nálam a player megnevezés egy dvd-nél lejátszót jelent. -
sirzollee
tag
Hali!
Valaki ismeri a Samsung DVD C550 lejátszót?Tapasztalatok? -
GNKING
tag
Hi.
Toshiba SD-590EKE lejátszóhoz keresek firmware frissítést. Ha valaki tud segíteni az írjon. Tapasztalatokat is szívesen fogadok. -
valakiiii
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, melyiket lenne érdemesebb választanom ???
LG DVX 452
vagy
SAMSUNG DVD C 450
vagy
PHILIPS DVP 3520
választ előre is köszönöm!!!
-
Kengi
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 5.1-es hazimozi erositom, amihez szeretnek egy DVD lejatszot.
A kerdes az, hogy kell-e hogy a DVD is tudja az 5.1-et vagy eleg, ha optikai kabellel (vagy HDMI-vel) osszekotom az erositot a DVD-vel es az 5.1-es hang ugy is atmegy az erositobe?
A valaszokat elore is koszonom! -
VICovSki
csendes tag
Helló
"Segítséget szeretnék kérni. Olyan lejátszót keresek, ami USB portos-->mert külső vinyót szeretnék hozzá használni."
Kíváncsi vagyok, mit fogsz választani. Én is most kezdek nézelődni USB-s külső HDD-t kihasználó DVD felvevőt keresgélek.
Ahogy látom, a lejátszók jobban ki tudják használni az USB-t, mint a felvevők.Végignéztem egy köteg Panasonic felvevőt, de a legdrágábbaknál sem láttam, hogy USB-ről lejátszanának bármit. Sok esetben az USB tároló mérete is korlátozva van, 128Gigára. Ez pedig kevés.
Lejátszók viszont legalább MP3-at lejátszanak sok esetben.
Az ideális az lenne, ha lejátszanának ISO fájlt is
-
kiss(b)
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan lejátszót keresek, ami USB portos-->mert külső vinyót szeretnék hozzá használni.
Az avi filmek feliratait is viszi(srt).
Az ár max 22 000 Ft. Lg-ket nézegettem(pl.:dvt-499h) , de nyitott vagyok más típusra is, ha valaki használ ilyen kombót. A tv egy lcd lg42lg3000 sima HD.
Segítségetek előre is köszönöm. -
kovy79
őstag
Egy "noname" jelenleg is üzemel kb 2-3 éve.
Nekem már az megéri, ha csak 2 évet bír ki egy 7000 forintos cucc.
Többet ér a nyugalmam. Tudniillik a "hátezSONImegSZAMSZUNGezmindentjáccik" 15-25000 forintos lejátszókból elegem van. Ahová kell (55cm, sima Thomson CRT tv), a minőség nem fontos, lévén maga a tv sincs túl jó barátságban vele...
Bár nem tudom, most minőségben a Jamo a "márkás", vagy inkább a "noname" tábort erősíti, de a házimozi lejátszóm előtt le a kalappal. 3 éve alatt kb 500 divx/xvid-ből szerintem 4-5-re mondta azt, hogy nem akarja.csibe1, köszi. Pont ma néztem, hogy van itt NO-ban Samu (na jó: Szamszung
) 39€-ért és elvileg "full multiformátumú". Ennyit még megér. Lehet benevezek 1re és írok véleményt.
-
csibe1
addikt
Egy iserősnek Orion 5000-es,tesómnak 5400-as van több,mint egy éve és eddig semmi gond velük.Az avit és a dvd-ket is gond nélkül lejátszák.Nekem egy Hyundai van ezzel sincs gondom,csak a távirányítót kellett szokni.
Ha nem sürgős a vétel akkor olvasgasd a tecsós újságot,akcióban szokott lenni Philips és Samsung is 8-9 ezer környékén,egy barátom is így vett lejátszót. -
Stenli89
csendes tag
-
kovy79
őstag
Üdv!
Szívesen vennék véleményeket, tapasztalatokat, hogy kinek, milyen "noname" lejátszója van, mit játszik le és mennyibe került.
A "márkás" lejátszókat hanyagolom (saját tapasztalat, dix/xvid kompatibilitás miatt). Nem "HD" lejátszásra kell, de a fő kritérium, hogyha havi egyszer kapcsolom be, akkor játsszon le mindent!No meg inkább veszek 2 "noname"-et egy "márkás" áráért...
-
tratto21
csendes tag
Én a no name cuccokkal már megszívtam párszor. Adnak rá garanciát de ha a csere garancia rész lejár, akkor hozzá értő szervíz nincs és dobhatod a kukába. Lehet, hogy Philips nem játszik le minden formátumu videót, de van rendes márkaszírvíze.
Nekem Philips tv-m van. Elég sokat használom, megvan vagy 4 éve és semmi baja.
Szóval ha nem ragaszkodsz a divx, mpeg meg avi lejátszáshoz, akkor én a márkát ajánlom! -
nagyfejü
őstag
hali. egy kicsit olvasgattamés két tipus lenne ami tetszik-
Philips DVP 5990
Fergusson D 890 HXMelyiket érdemesebb venni? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest