- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #1581 üzenetére
Ez egy négy lemezes sorozat, a másik 3 lemezzel semmi gond, csak ezzel küzdök.
(egyébként sima kék TDK lemez, ilyen)Elvileg minőségbeli probléma nem lehet, csináltam egy másolatot a lemezből - gond nélkül olvasta az eredetit és sajna a másolatot sem játsza le
Abból gondolom, hogy valami a DVD "szerkezete" körül lehet, mert ha a többi 3 lemezt berakom, akkor a win felismeri, mint DVD videó és rögtön indítja a Mediapayert, de ennél a lemeznél se kép se hang. Ellenben a struktúra rendben levőnek látszik...
Anno mikor ilyen gondom volt, akkor Nero-ban "Video DVD"-ként nyitottam egy új projektet, beleszórtam a "rossz" DVD-ről a VIDEO_TS tartalmát, és a Nero helyrerakta ha talált valami problémásat (pl IFO szerint nem stimmeltek a VOB-ok etc).
Most is megpróbálkoztam ezzel, de nem hozott eredménytkali: AUDIO_TS meg van, látszólag minden ok a lemez struktúrájával
A fentiek miatt gondoltam, hogy esetleg újra lett kódolva a lemez, és közben valamelyik file elcsesződött, vagy ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mobil flották
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest