Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha dobozos és adtak hozzá CD-t (Nérót),akkor "azon" ott a progi. Amúgy fel kell tenni,ha nem lenne fent,v nincs "beépítve" a neródba a Lightscribe rendszerprogramot (System Software) és utána "előbújik" az LS a neróban is,ill.használható a saját ingyenes progija is,amihez több-száz minta tölthető le és építhető bele a progiba.
Amúgy még a Surething Labeler használatos LightScribe-ra,de az fizetős,ill.15 nap próba ingyen...
Én Nérót és LS Template Labelert használok felváltva,mikor melyiket....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest