Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Nem a vinyóval van a gond és a defrag se segített. Egyszerűen vagy a windowsban, vagy a decrypterben van kicsit elszúrva valami. A neroval pl semmi probléma nincs, csak nem kedvelem
Az ilyen egyszerű, letisztult szoftvereket szeretem, mint a DvdDecrypter. Na jó, kicsit le van rongyolódva a windowsom, az tény, már több, mint 1 éves és sok hülyeséget csináltam vele, de szerintem nem itt a gond. Na majd kipróbálom ASPIval, aztán megmondom, hogy segített-e. Aztán valamikor újrarakom a windózt is 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ilyen egyszerű, letisztult szoftvereket szeretem, mint a DvdDecrypter. Na jó, kicsit le van rongyolódva a windowsom, az tény, már több, mint 1 éves és sok hülyeséget csináltam vele, de szerintem nem itt a gond. Na majd kipróbálom ASPIval, aztán megmondom, hogy segített-e. Aztán valamikor újrarakom a windózt is