Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Rommel
csendes tag
Üdv mindenki!!
Mar több dévédémről csináltam avi-t a #9 hsz alapján sikeresen. Az X-MEN 2 viszont kifogott rajtam: Eddig mindig úgy csináltam, hogy a DVDDecrypter-es részt kihagytam, mivel kicsiny méretű háttértárolóm miatt egyszerűen nem fért fel az összes vob a lemezre. Szóval a DVD2AVI progival egyszerűen a DVD lemezen nyitottam meg a vob-okat. Ez mindig be is vált. Innen már sejthetitek, hogy most kivételsen ez nem jött össze. Mikor megnyitom, néha rohadt sokat erőlködik, vagy leáll a DVD2AVI, de a végeredmény ugyanaz: A felbontás okés. de a kép helyett csak zöld pacni, ha beletekerek, akkor meg a ''zöld pacni színes csíkokkal'' jelenetet láthatom. Persze ha megpróbálok ''Save Project'' -elni, akkor a progi lefagy/elszáll. A másik különös dolog amit észleltem, hogyha 1 db. vob-ot felmasolok a gépre a DVDDecrypter-rel, és az a 20 perces részt nyitom meg DVD2AVI-val, akkor meg minden király és szép!! Az első 20 percet be is raktam aviba, de sajna az egész film kellene... Kérdés: Miért nem nyitja meg a vob-okat a DVD-ről, ha másik lemezen meg igen (mindegyik original gyari DVD). Miért nyitja meg, ha felteszem vinyóra? Helyem nincs mindegyiket felmásolni (ez lenne a triviális megoldás), szóval egyéb javaslatokat várnék. Bocsesz a szófosásért. Üdv: Rommel
mod: csak a helyesírási hibák...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest