Hirdetés

Aktív témák

• Rommel

csendes tag

Üdv mindenki!!

Mar több dévédémről csináltam avi-t a #9 hsz alapján sikeresen. Az X-MEN 2 viszont kifogott rajtam: Eddig mindig úgy csináltam, hogy a DVDDecrypter-es részt kihagytam, mivel kicsiny méretű háttértárolóm miatt egyszerűen nem fért fel az összes vob a lemezre. Szóval a DVD2AVI progival egyszerűen a DVD lemezen nyitottam meg a vob-okat. Ez mindig be is vált. Innen már sejthetitek, hogy most kivételsen ez nem jött össze. Mikor megnyitom, néha rohadt sokat erőlködik, vagy leáll a DVD2AVI, de a végeredmény ugyanaz: A felbontás okés. de a kép helyett csak zöld pacni, ha beletekerek, akkor meg a ''zöld pacni színes csíkokkal'' jelenetet láthatom. Persze ha megpróbálok ''Save Project'' -elni, akkor a progi lefagy/elszáll. A másik különös dolog amit észleltem, hogyha 1 db. vob-ot felmasolok a gépre a DVDDecrypter-rel, és az a 20 perces részt nyitom meg DVD2AVI-val, akkor meg minden király és szép!! Az első 20 percet be is raktam aviba, de sajna az egész film kellene... Kérdés: Miért nem nyitja meg a vob-okat a DVD-ről, ha másik lemezen meg igen (mindegyik original gyari DVD). Miért nyitja meg, ha felteszem vinyóra? Helyem nincs mindegyiket felmásolni (ez lenne a triviális megoldás), szóval egyéb javaslatokat várnék. Bocsesz a szófosásért. Üdv: Rommel

mod: csak a helyesírási hibák...

[Szerkesztve]

Aktív témák