- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Én pont kipróbáltam ezt, hogy XP-módban futtattam a telepítőt. Igaz hogy végigment, de az eszközkezelőbe már nem került bele a hardver.
W7 Pro 64bit alatt próbáltam.
Én nem csinálok semmit, csak ha dolgozok/netezek a sarokban a képernyőn megy a tv, erre kell csak nekem a tuner. És hibridet szeretnék.
-
modflow
veterán
Ez a: Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI jó tuner szerintetek?
Ez elvileg már megy W7 alatt is. -
modflow
veterán
A W-7 re való átállás miatt, ugyanis a régi Pinnacle PCTV-hez nincs W7 driver, muszáj új TV tunert vennem.
Tudnátok ajánlani valami jó, digitális vételre is alkalmas tunert, ami nem túl drága és támogatja a Windows 7-et?
Valamint ez a cucc: TechniSat HDT4, ha rá van kötve a TV-re, akkor ehhez van egy távirányító, és azt kell kapcsolgatnom, a TV távkapcsolóját felejthetem el? Illetve együtt kell a kettőt használni, pl. TXT miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged