- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
modflow #3759 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Meg még sokunknak a pctv fórumban.
Végülis, működésre tudtam bírni a Pinnacle-t Vista alatt, úgy, hogy XPSP3-as kompatibilitási módban indítottam el a telepítőt. A telepítés végeztével a PCTV programjánál is be kell állítani a kompatibilitási módot.
Ez működött a sima PCTV, és a PCTV Pro alatt is. Stereo alatt nem próbáltam. Én tennék egy próbát a helyedben...ha esetleg sikerül neked is, jelezd, kiváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e, vagy másnak is működik így?!bzoley a Te embered, neki Leadtek volt a jele az óvodában.
Normális támogatás, normális szoftverek vannak hozzá.Nem tudom, hogy digitálisat, vagy analógot, vagy hybridet akarsz?!
Itt olvass vissza.
Nézd meg ezt is.Nomeg ebben a fórumban sem árt visszaolvasni, elég nagy már a know-how-ja.
Persze, ez az én véleményem, lehet, hogy jön más, és másra esküszik. Ilyen a fórumozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest