Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luftos
csendes tag
Sziasztok a fórumon kapott tanácsok miatt rendeltem egy mygica t230 usbs tv tunert, ami rendre meg is érkezett beüzemelésben akadtak érdekességek...
1. Bot antennával nem találok jelet(ez még meg is értem Mórahalmon adótól viszonylag távol nem csoda) antenna vétel tervben van
2. Még T-homeos előfizetésből maradt koaxkábel amit a humaxos sep top boxxal kipróbálva van vétel annak ellenére hogy már tavasz óta szolgáltatót váltottunk(invitel és optikai kábelen jön a jel iptv szolgáltatáshoz)...
3. Ezzel a T-homeos kábellel kipróbálva alap estben a tuner saját szoftverével szintén nem látok jelet de vlc playerrel a közszolgálati csatornák bejönnek(kizárólag csak dvb-t beállítás alatt 170 kHz frekvencia beállításon)Szóval kérdés ez így normális? Esetleg még beállítás kérdése lenne hogy minden csatorna bejöjjön ami a boxxal is vagy inkább csak antennával próbálkozzak?(Ugye ha megoldható jobb lenne a kábeles megoldás a több csatorna miatt csak félek hogy ez így nem teljesen szabályos)
-
Luftos
csendes tag
Sziasztok mivel nem kaptam ott rá választ még ide is kirakom remélem tudtok segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest