Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atom Maki
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszi.
Hát ez érdekes. Megcsináltam amit írtál, és egy deka hibát nem jelzett a TSReader, közben elindítottam a VLC playerrel a lejátszást is, és nem volt hibás a kép. Most csak arra gondolhatok, hogy a DVB viewernél lehet valami bibi. Milyen kodeket kell beállítani ott?
Nekem most a "Microsoft DTV-DVD video decoder" van beállítva a H.264 dekódoláshoz, mert csak ezzel megy a hardveres gyorsítás. -
Atom Maki
tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki magyarázatot (esetleg megoldást) a következő jelenségre:
A DIGI kábeles digitális hd adásai közül csak és kizárólag a DIGISport HD képe kockásodik nagyon, néha olyannyira, hogy gyakorlatilag szétesik a kép. A többi HD csatorna teljesen tökéletes. Jelszint minden csatornán 98%.Hardver: Technisat Cablestar HD 2 kártya
Szoftver: DVBviewer
Hardveres dekódolás Radeon HD4850-el.Mi lehet a gond? Hardver, szoftver, szolgáltatás?
-
Atom Maki
tag
válasz
Sleeper987
üzenetére
Köszi. Ez jó lenne, de valami belső megoldás kellene, mert az összes usb-m foglalt már.
-
Atom Maki
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy jóféle DVB-C HD kártyát PC-be? DIGI kábeles vételhez kellene.
Amit kinéztem eddig a Technisat CableStar 2 HD. Esetleg ennél olcsóbb alternatíva létezik, ami megbízható és jó minőségű? Elöre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet a 12 Mbit megfekszi a gyomrát? A Natgeo HD "csak" 9 Mbit ott semmi probléma nincs.