- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
(ekkor a tv nézéshez kell majd mindig tv is) Ezt nem értem. Az előfizetésre gondolsz?
Az nem baj, ha mennie kell a pc-nek is a tv nézéshez, mert valaki mindig netel, vagy letölt a családban.
STB-ből melyik a bestbuy?
USB-s cuccosból? Tetőantenna nem kell? A link alapján lenne nálunk adás, ki tudja valójában lesz-e. Ezzel tényleg fogok tudni olyan képet fogni mint. pl. a gépről tv-re küldött The.Shawshank.Redemption.1994.1080p.BD25.TrueHD.5.1.VC1.HuN?
Megdöbbennék! -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam egy csomót, de nem lettem okosabb.
Igal városból írok Somogy megyéből. Van egy PC-m (Intel E8500+Ati 4850) meg 117 cm-es Sharp Fullhd LCD, amik hdmi kábellel kötve vannak, minden működik tutin, kivéve a TV.
Elég rossz minőségű a dróton jövő kábeltv is, ezért gondolkodom az áttérésen erre a digitális technikára. Kérdésem annyi lenne, hogy mit tegyek? TV-ben mint kiderült nincs tuner (270.000 HUF volt.. )
A PC-hez kéne venni valamit, és innen áttolni mindig a képet, vagy ilyet settopboxot vegyek?
Segítene valaki, hogy mit érdemes? Linknek is örülnék, hogy hol vegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest