Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
Watt25 #15245 üzenetére
Köszi szépen a helpet mindenkinek (a driveres dolgon nekem is fennakadt a szemem!
), igazából ezt néztem ki, de akkor lehet még 5 ropit sem éri meg rákölteni... pláne ha végén kiderül, hogy ezzel se megyek semmire az első emelten...
-
neilszab
őstag
válasz
Watt25 #15237 üzenetére
Köszönöm szépen a linket, hasznos volt
...és valóban csak F1-re és WTCC-re kell!
Ezek szerint ha jól értem, tök mindegy ezek közül melyiket veszem, nincs semmi olyan technikai paraméter, amire különösebben kéne figyelni (kivéve az erősítés állítása) és nincs ajánlott/nem ajánlott modell?
Sose használtam még antennát.... kedvező vételi körülmények estén van esélyem olyan minőségben nézni HD-ben az F1-et, mintha kábelen jönne... vagy azt azért ne várjam?
Köszi
-
neilszab
őstag
Sziasztok, Budapesten a belvárosban milyen szoba antenna kell ahhoz, hogy lehessen fogni jó minőségben az M1-et meg a Dunát HD-ben? Kell ehhez vmi extra cucc, mire kell odafigyelni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged