- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszi89
csendes tag
Szia!
Igazad van elírtam. Bemenetet akartam írni.
Valami jó alternatívával kitudnátok segíteni amiről jó tapasztalat van, mert nekem az Avermedia Avertv Hybrid Volar HD a szimpatikus a 2 közül, de csak is az ára miatt bár nem olvastam még róla tesztet csak híreket. Mondjuk a Terractec tudja a DVB-C-t is de erre nem lenne szükségem (főleg az ára miatt nem tetszik de az sem hogy a DVB-C részét nem igazán lehet kihasználni, mert kevés helyen is van meg amit írtatok asszem a szolgáltatók különböző kódolásaik miatt)és mindenféleképpen usb-s érdekelne.
Légyszi segítsetek!
-
gyuszi89
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan hybrid tv tunert ami tudja a DVB-T, analóg tv, AV kimeneteket és csak usb-s tunert keresek. Ha tudnátok segíteni nagyon örülnék, mert elég sok fajta eszköz van.
Amikre én gondoltam:
- Avermedia Avertv Hybrid Volar HD (h830) (kb 15k)
- Terratec Cinergy HTC USB XS HD (csak ez elég drága)
Ezen 2-n kívül még milyeneket ismertek alternatívaként hátha lenne estleg jobb is amit ajánlanátok.Előre is köszönöm a válaszatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged