- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
H. Peter
csendes tag
Kedves cigam!
Köszönöm a segítségedet, akkor valójában felesleges is lenne hiper szuper DVB-T kártyát vennem? Viszont akkor hogy tudnám képileg a legtöbb szépséget kihozni, a legélvezhetőbbé tenni az LCD monitoron, számítógéppel történő tvzést. Milyen kártyát ajánlanál nekem?
Köszönöm mégegyszer!
-
H. Peter
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert nem sok tudomásom van az új digitális tv-zéssel kapcsolatban!
Műholdas DigiTV-m van beltéri egységgel, a gépemben pedig egy régi analóg tvtuner. S-videoval van összekötve a beltéri és a pc, monitorom egy 22" SAMSUNG LCD 16:9 es.
Be szeretnék újítani egy TVtunert, úgy 15-18 ezret szánok rá. Nekem csak a képbeli minőség a fontos, felvételre abszolút nem használnám.A kérdésem, hogy ha egy Hybrid kártyát veszek, és a későbbiekben lesz HD sugárzás (úgy tudom február végén leállt a tesztsugárzás), akkor tudom-e HD minőségben a gépemen nézni ezen csatornákat? Vagy a DIGI műholdamat cseszhetem? Vagy a digi beltériből érkező jelet a tvkártya átalakítja HD minőségre?
Ha hülyeségeket kérdeztem ne haragudjatok, elkelne a segítségetek. Milyen TV kártyát ajánlatok nekem? (csak PCI-os érdekel!)
Előre is nagyon köszönök mindennemű segítséget! Üdv HáPé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest