Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
A problémámat felvetettem az Ubuntu topikban is de láttam, hogy vannak itt, akik használnak Mythtv-t és ezért beteszem ide is, hátha előbb kapok választ.
Szóval, nem vagyok egy nagy Linux guru de mivel a windows-os MCE nem kezeli a DVB-C kártyákat így arra gondoltam, hogy szétnézek ezen a vonalon.
Meg is találtam az Ubuntu HTPC-re készített változatát a Mythbuntut.
Ebből a 12.04 64bites verziót szedtem le és installáltam egy szűz vinyóra.A gondom a Mythtv beüzemelésével van. A tunerkártyám egy Technisat Cablestar HD2, amit lát is sőt egy másik DVB alkalmazással még adás is volt, fel is vettem vele (Me TV).
Nekem azonban a Mythtv kellene, hogy normál HTPC-ként üzemeljen a dolog és a setupnál elakadok.
Csatornakeresésre mindig a "failed to find any channels" hibaüzenetet kapom.
Találtam DVB-C kártya beállításához ezt a leírást: [link] ami alapján a channels.conf-ot le is generáltam.
Ha a channels.conf importálását választom, akkor megtalálja a csatornákat de nem menti le, mert a Channel Editor az üres...Innen nem tudok tovább menni.
Van valakinek ötlete?Köszönettel:
Traptor
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann