- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
adanyi
csendes tag
válasz
nfsu17 #13915 üzenetére
Na ez az, engem minden kombináció érdekel, beleértve a kódolt adásokat is. Szóval akkor milyen dual TV tuner kártyát kéne vennem ami ezeket tudja és jó is + távirányító. Olvastam Hauppauge és a Compro-ról amikhez távirányító is van. + milyen vidókártya kéne, hogy olyan minőségben nézhessem, mintha simán a tv-n nézem. A Tvre hogy lenneérdemes rákötni, HDMI? stb.
-
adanyi
csendes tag
válasz
nfsu17 #13913 üzenetére
Ok tudsz ilyet mondani légy szíves. Márka típus? Tudom hogy van pl a Wayteq HD 95cx de ott külön kell USB merevlemezt csatlakoztatni és sok jót nem olvastam róla, továbbá még a Wayteq support sem tudta megmondani, hogy tudok-e egyszerre nézni és timeshiftelni egy adást és másikat felvenni.
-
adanyi
csendes tag
Sziasztok,
Mivel sehol nincs olyan egység amivel lehetne kódolt adást is felvenni, visszatekerni (mindigtv + extra) ezért gondoltam építek egy PC-t ehhez. Tudtok ebben segíteni, hogy milyen konfigurációt kéne összeraknom. Videó és Tv kártya, conax olvasó stb. Ha lehet olyat szeretnék amivel lehet egy adást nézni, és közben legalább egy másikat felvenni. Gondolom a dual tv kártyákkal ez megoldható.
Régen hirdették a hybridboxot, de bementem az irodába és a hölgynek köze nem volt a témához, hogy mit tud az egység vagy mit nem. Azóta nem lehet kapni mondván majd lesz jobb, de egy éve se kép se hang.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest