Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Nemrég egy 3 év körüli, Sparban vásárolt TV-vel találkoztam, ami szintén bedobta ezt a szöveget, MPEG2-es volt, hang volt.
Elvileg előfordulhat, hogy kép hiányában lenémítja a hangot is, mindenesetre meg kellene nézni a kijelzett szintet is, Info gomb egyszeri vagy többszöri lenyomásával, vagy a manuális beállítómenüben, vagy ahol van.
-
Watt25
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Én mondjuk továbbra is félek a nem támogatott videó felirattól. Fontos kérdés: valóban hang sincs ezeknél a csatornáknál? Mert ebben az esetben még valóban van esély vételi problémára, de ha van hang és stabilan csak fekete a kép (illetve a nem támogatott videó felirat látszik), akkor valami átverés van és mégsem tudja a H.264-et.
-
Watt25
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Az, hogy tudja a DVB-T -t, még nem elég. MPEG4-et is tudnia kell, márpedig a "Nem támogatott videó" felirat egyértelmű jele annak, hogy nem tudja. Bár, az problémás, ha csak a fizetőseket találja meg, de az viszont vételi problémát jelent.
Az eladó valószínűleg még analóg módon nézte az adásokat vele, az a sugárzás ugyebár azóta viszont megszűnt...
Szerk.: Picit utánanéztem. Találtam róla képeket és az van rajta, hogy tudja a H.264-et. Akkor viszont hülyeséget ír ki, és mégis csak az a probléma, hogy szar a vételed. Pont az ingyenes csatornákat nem találja, a lényeg a linkelt szövegben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann