- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyka67
csendes tag
válasz
petyka67
üzenetére
Leírom, hogy az előzményben szereplő probléma nálam hogyan oldódott meg, hátha valaki hasznát veszi: Először az antennát feljebb emeltem, kb 80 cm-el, feltelepítettem az ajánlott programot, próbálgattam különböző beállításokkal de nem változott semmi az M1, M2 és a Duna vételén. Aztán találtam egy lejátszó programot: DVB Viewer Pro V4.9 verzióját, ezt feltelepítettem, a hang és videó konfigurálásnál mindenhol a microsoft-ost választottam ki. Lement a csatornakeresés, azóta az összes csatorna tökéletes képpel és hanggal jön, nem beszélve a műsorújságról, valamint a CPU terhelés nem megy 40% fölé.
-
unravel
őstag
válasz
petyka67
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok.

LAV Filters-t ajánlok.
És ha a videókártyád támogatja, akkor bekapcsolhatod a hárdveres gyorsítást.
-
Watt25
veterán
válasz
petyka67
üzenetére
Ha csak a HD adókkal van a gond, akkor elképelhető, hogy gyenge hozzá a laptopod. (Fontos kérdés, hogy a Duna és a Duna World közül mindkettő, vagy csak a sima akadozik? Mert ha csak a sima Duna, akkor ez lesz a gond.)
Egyébként meg vételi problémád van. (Függetlenül attól, hogy mit jeleznek jelerősségnek a programok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann