- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
laszlohu #12226 üzenetére
Olvastam az Alcor fórumán is a dolgokat, mindenesetre én például a DPS HD 80-nál úgy jártam, hogy amikor még létezett támogatói honlapja, oda egy elcserélt firmware-t tettek fel, ugyanis kétféle HW-verzió volt forgalomban. Emiatt megszűnt a hangolás, vagyis a frekvenciaszintézer működése. Még jó, hogy utána kaptam egy rendes, hozzávaló firmware-t is, amitől megjavult. (Itt lényeges, hogy nem én cseréltem el valamit, hiszen pontosan beazonosítottam, csak sajnos félrevezettek.)
A kettő között próbálkoztam Interneten talált egyéb programokkal, azokat még csak fel sem engedte telepíteni a készülék. De lehet, hogy jobb is, mert benne volt a kockázat, ezzel tisztában voltam.
Tehát ezt csak a példa kedvéért említem, hogy ilyen is van. Mást én nem próbáltam, de láttam már firmware-hegesztős fórumot is:
http://www.digiportal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?18849
-
Tailor21
csendes tag
válasz
laszlohu #12152 üzenetére
Kép, fényerő és élesség ezek mind csak beállítás tényezője.
Különbséget csak akkor lehet észrevenni ha a tévéken minden értéket max-ra állítunk.
Egy áruházban persze a sok tévét nézve látunk különbségeket no de azok a gyártók által beállított értékeken vannak. Egyik érzékeli a helyiség fényerejét stb. -
hamyka
senior tag
válasz
laszlohu #12050 üzenetére
tessék parancsolj itt vannak a tulajdonságai:
Ez lassul be vagy a Wayteq ?
Annyival tud többet mint a Wayteq95 cx vagy micsoda hogy :
UHF/VHF Tuner loop-through funkcióval ( akartam kérdezni ez milyen funkció?
Wayteq-nál nem láttam ilyet
)
Kismérete miatt akár autóban is elfér: 260 mm X 210 mm X 40 mm ( wayteq 95 cx mekkora?)
Alacsony áramfelvétel: készenléti állapotba kapcsol meghatározott idő elteltével
Kb ennyivel jobb, bár lehet tudja a wayteq 95 CX vagy micsoda
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háború Izraelben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest