- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
válasz
djnice #17073 üzenetére
Igen, ehhez nagyon hasonló amit látok. Olyan mint ha nem lenne elég színárnyalat, csak nem ilyen valamennyire szabályosnak mondható kör sávokat látok, hanem teljesen szabálytalan formákat.
A kódolással kapcsolatban felhívtam egy szaküzletet, ahol azt mondták ez már nagra 3-as lehet ami ebben az Amiko Impulse T2/C típusban van. Viszont miután elmondtam a gyíkomat azt mondták, hogy szoftverezéssel kivitelezhető hogy kezelni tudja az eszköz a digis conax kártyámat.
Emberünknek nyilván azt mondtam hogy még a vásárlás előtt állok azért volt ilyen készséges és ajánlotta fel hogy megcsinálják nekem ha ilyet veszek, de az igazság hogy már 2 napja meg van a kütyü.
Szóval jó lenne tudni ennek a "szoftverezésnek" a menetét. -
csendes
addikt
válasz
djnice #17073 üzenetére
[link] A ditherelés, dithering vagy zajmoduláció (egyes kontextusokban még: árnyalás) során a hasznos jelhez szándékosan kis teljesítményű, véletlenszerű zajt kevernek a kvantálási hiba véletlenszerűvé tételére. Képek esetében a dithering megakadályozza a kiterjedt mintázatok (pl. sávozódás, poszterizáció) megjelenését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest