Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
ps_feri #8322 üzenetére
Az STB-k azért nem mentenek olyan sokféle formátumba, eddig nagyjából mindegyik menthető, vágható, szerkeszthető volt PC-n.
Az olcsó cél PC sokkal több szívást hoz mindenképpen, de bennem is bújkált a kisördög, hogy elinduljak a HTPC irányába.
A formátum csak egy dolog. Mondjuk úgy a "konténer". Az ebben lévő adatfolyam video esetében h264-es, a hang AAC vagy MP3, ha megteheted, akkor ezt nem konvertálod át, mert így nem lesz minőségromlás. Tehát ha konverzió nélkül meg akarod úszni, akkor kodek kérdés nem lehet, mert bármi módon is veszel fel, ugyanarra a kodekre lesz szükséged.
Ha tudsz felvenni jól a stb-ról, akkor megpróbálok segíteni. A PC-s megoldásban én nem vagyok otthon, a többiek biztosan segítenek abban is. -
azbest
félisten
válasz
ps_feri #8322 üzenetére
Tetszőleges usb-s dvb-t vevő (10 dollár alatt kínából), hozzá tetszőleges smartcard olvasó (8-15 dollár) és megfelelő szoftver a gépen - például a homesys.
Bár felvételt nem próbáltam vele, de pár napig próbaképp használtam tv nézésre. Az ősszel lesz nálam megint kártya, addig legfeljebb kódolatlan adásokkal tudok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest