Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
DarkByte #830 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen típust, annak is mikori verzióját fogod ki. Egyes stick tunerekhez mini távirányítót mellékelnek, ez nem ideális MCE használatra(még nem is próbáltam). A második lehetőség, hogy normális méretű, régebbi típusú távirányítót kapsz, ezzel már jobban lehet boldogulni, csak vagy fejben kell tartnod, melyik gomb mire való, vagy eleve MCE előlapos a távirányító, viszont szerintem csúnya. A harmadik lehetőség egy új csomagolású tuner, ehhez az új távirányító jár, ami már inkább passzol MCE-hez.
A távirányítók elvileg csak PVR2-höz készültek, de egy-két - nem szabadon választható - program vezérlésére alkalmas. Menüből lehet választani PVR2, és MCE üzemmód között. Lényeg, hogy nem szabadon konfigurálható. 3rd party vezérlővel(WF_RemCtrl) más programokhoz is betanítható.
Az egyes tunerekről, távirányítókról, WF_RemCtrl-ról találsz nálam olvasnivalót, és képeket.
Én a Dongle H-hoz új távpiszkát kaptam, mondjuk az a gyárból jött, még meleg.A Dongle Gold-hoz még nem volt szerencsém, a másik kettőről (Dongle, Dongle H)viszont már írtam pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest