Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Köszi! Ez megnyugtató. Mindezek mellet a helyi lehetőségek felderítése is érdekel. Hiszen az LCD TV-vel megkapom a vételi lehetőséget, de emellett szükséges a megfelelő szolgáltatás is.
A minél "többet" tudó USB tuner lehetőséget ad a lehetséges HD szolgáltatások "tesztelésére". Az Én esetemben sajnos nem túl jók a kilátások.
1. DVB-T. 2008-ban két adó sugárzási körzetének határvonalán leszek. 2012-ben 4 adó sugársázási körzetének határán leszek. Ráadásul körbe vagyok véve "panel tengerrel". Tudom költözzem.
2. DVB-S/S2. Nem tisztázott. Délnyugatra látok ki. Talán sat fórumok segítenek.
3. DVB-C. Na itt rendben van minden, valószínúleg lesz lehetőség. UPC / DIGITV versenyterület. Csak az fránya set top box nem tetszik. Kéne majdan 3 db, külön TV irányító, stb. Macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bluetooth hangszórók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest