Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegyszer

addikt

válasz premete #6306 üzenetére

ezért jó nekem:
    az adó és köztem egy völgyecske van.
    pont annyi, hogy az újpesti házaknak 80-100 m-rel magasabbnak kellene lenniük, hogy árnyékoljanak.
    :C
    és az út, ami mellett lakom, 1-2°-os pontossággal a Széchenyi hehyre mutat.
    csak a két oldalán ne lenne fasor, és látnám az adót is. az út végéről belenézve szépen látszanak este a fényei :R

kb feles erősítésnél már stabil a jel, nem változik az erősítés hatására a jelszint.
    VISZONT ha kinyitom az ablakot, és az erkélyajtót, akkor igen.
    (az ablak is arra néz, csak ugye ott a szomszéd fedettlen 3 szintes társasháza, de az ablak alatt is ugye ott a lapradiátor. és az antenna csak 40 cm magasan van a talajtól...ergó nesze neked ideális tájokás. DE van jel. csak ne állj olyan helyekre elé, amit nem szeret, ne teregesd elé a nedves ruhákat, ne telefonálj mobillal, stb és ezek az én igazi nyűgeim.)

ha kirakom a fal síkján kívülre, legyen az logper vagy yagi, ellát a mi házunk mellett, és a szomszéd is 5-10 cm-rel a számomra ideális irányba tolta el az épületét.

az igazi kérdés az, hogy egy 2500Ftos logperrel vélhetően lesz-e elegendő jelem, vagy kár kicsinyeskedni, vegyem meg a yagit 6400Ft-ért?

beruházni viszont addig nem akarok, míg ki nem derül, mit is takar az új szonszéd...

Új hozzászólás Aktív témák