Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, melyik a több az 50 fél gombóc vagy a 25 egész gombóc
Rick4: azért sugároznak 1080i50 -ben mint fent is írtam, mert nem csak filmekből áll a TV adás, a sport közvetítések, a riportok sőt még a reklámok egy része is 50 félképes rendszerben kerül rögzítésre (sőt a kommersz DV és HD kamerák is így rögzítenek pontosan a folyamatosabb mozgásrögzítés végett). 1080p50 -et pedig a fent linkelt írás végén olvashatod hogy nem gazdaságos sugározni mert egyszerűen nincsenek még rá gazdaságos eszközök.
#515: a tölcsérektől tekintsünk el. Az 1920x1080i lényegében nem más mint egy kétszer akkora képkoca számú de fele függőleges felbontású képkockák sorozata amiket egy képpé fésülünk össze a megfelelő pozícióban (tehát 1920x540@50fps). A plusz képkockák száma miatt az overhead pedig minimális amennyire én tudom. Próbáld ki hogy AviSynth -el egy 1080i HD adást SeperateFields eljárással szétszedsz félképekre. Tökéletesen folyamatos 50fps -es videót kapsz.
-
Rick4
félisten
nem erre írtam, de igazából mindegy, ha hibáztam is azzal, hogy nem körültekintően írtam le, és részben nyitott kérdés maradt, csak lehetőséget adtam neked, hogy kicsit próbálj kulturálódni, a nem érthető részre rákérdezni, bár megint nem sikerült, eltörpül a hibám az alulművelségeddel összefonódó rosszindulatodhoz képest. olvass utána, amit leírtam, tény, a progresszív formátumban történő sugárzás nagyobb sávszélességet igényel, mint ugyanazon felbontásban történő váltottsoros sugárzás, nem velem vitatkozol, hanem a ténnyel. akkor visszakérdezek, nagyokos, miért nem 1080p-ben fognak sugározni a szolgáltatók?
gratulálhatsz magadnak, a sokadik mellélövésed, szerintem fogadd meg a jótanácsot, ha nem tudsz valamit akkor ne tépd magad a témában, mert bohócot csinálsz magadból.. .
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged