Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
lorenzen
üzenetére
" ... Lehet nyitni a következő X aktát. ..."
Valóban X akta. Én a DVBStreamExplorer Free Edition-nal kezdtem az új driver használatba vételét. Előszőr nem akart menni: strength, quality ugrált a 0 - 100% értékek között. Többszöri próbálkozásra (tunning) "elindult" és működött. Azóta DVBViewer, VLC, stb. alatt is tökéletesen használhatóvá vált az új driverrel ...
A DVB-C interface-t kell választani minden programban (preferált).
X-akta (tipp). Ez a tuner firmware vezérlésű. Azaz az USB porton keresztül a tuner EEPROM-ban tárolt firmware és a windows driver kommunikál egymással. A window driverbe integrált a firmware, amit az installálás során le kellene cserélnie az újra. Szerintem ez nem hajtódik végre. Úgy tűnik némi próbálkozás után ez valamiért megtörténik. Attól kezdve minden rendesen működik ...
" ... Szerintem 1 néven, két darab, részben eltérő hardvert forgalmaznak ..."
Nagyon valószínű ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann