Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Nekem viszont egyáltalán nincs rossz tapasztalatom a passzív szobaantennára kötött hosszú antennakábellel.
Sőt gyakorlatilag csak így tudom nézni a DVB-T adókat.
A szobában a tévé mellett nincs semmi jel, igaz innen a Száva utcát kellene fognom. Valószínűleg a házak is leárnyékolják, de különben is igen gyenge térerővel ad.
A régi mpeg2 tesztidőszakban egy drótdarab is elég volt innen persze.A kábeltévé koax kábele megy végig az egész lakáson, ami inkább több mint 10 m. Erre van dugva a szobaantenna az előszobában a Széchenyi hegyre 'hangolva', amióta nincs kábeltévém.
Ezzel elég normális az adás, a teljesítmény növelés után a jel minősége még javult is.
Volna egy erősítős szobaantennám is, de végül nem lett rá szükség. Feleslegesen vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest